Italijani spadaju u najstilizovanije ljude na svetu. Zato se moda sa italijanskih ulica često kopira, a mnogi traže inspiraciju u njihovom osećaju za modu i smelim kombinacijama. Ako ste i vi odlučili da ovog proleća ulicama Beograda pronesete duh Milana, pogledajte naš predlog. Posebno je zanimljivo to što smo vam ponudili “rešenje” i za vas,ali i za vašeg partnera! A sve to možete naći u Fashion Park Outlet Centar Inđija.

Bela košulja i pantalone su vanvremenski detalji, koji su u ovoj kombinaciji obogaćeni mekanim plavim džemperom, kao i jaknom u stilu “motorke”. Njena bledo roze boja je odlična za tople dane, a torba sa resama u istoj boji, svakako je komad koji ćete rado nositi i sa drugim stvarima. Neodoljive plave lakovane cipele sa visokom štiklom definitivno “razbijaju monotoniju”, a od vas prave nežnu, ali damu sa stavom!

Fashion predlog Indjija outlet center Wannabe 14 Fashion Park Outlet Inđija modni predlog: Budite italijanski par Fashion predlog Indjija outlet center Wannabe 15 Fashion Park Outlet Inđija modni predlog: Budite italijanski par Fashion predlog Indjija outlet center Wannabe 22 Fashion Park Outlet Inđija modni predlog: Budite italijanski par Fashion predlog Indjija outlet center Wannabe 23 Fashion Park Outlet Inđija modni predlog: Budite italijanski par Fashion predlog Indjija outlet center Wannabe 25 Fashion Park Outlet Inđija modni predlog: Budite italijanski par Fashion predlog Indjija outlet center Wannabe 24 Fashion Park Outlet Inđija modni predlog: Budite italijanski par
Comments