Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

Kako se “radi” ljubav prema sebi u 2020?

Sa liste (neispunjenih) odluka: 5 saveta kako da uspešno dođeš do željene figure

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/3

Napokon imate slobodan dan i želite da prošetate sa prijateljicom i u svom omiljenom kafiću popijete kafu. Ali, kako to obično biva sa ženama, jako vam je teško da pronađete odgovarajuću kombinaciju. Prosto, pitanje naših života je – Šta sad da obučem? Zato vam danas predstavljamo casual, ali i jako šik i efektnu kombinaciju u kojoj ćete se osećati prijatno i svakako ćete biti primećene. A ovaj interesantan modni predlog dolazi nam iz Fashion Park Outlet Centra Inđija.

U zavisnosti od toga u kom stilu volite da se oblačite, za vas imamo dva predloga. Jedan je šik autfit koji uključuje zanimljive farmerice, efektnu crno belu jaknu i kratke crne čizme, u kome ćete izgledati urbano i moderno. Sa druge strane, za dame koje vole ženstvenije kombinacije tu je nežna kombinacija suknje na falte, jednostavnog belog džempera i simpatičnih zlatnih cipela.

Fashion park outlet Indjija Wannabe magazine modni predlog 11 Fashion Park Outlet Inđija modni predlog: Tvoja nova omiljena kombinacija za svaki dan Fashion park outlet Indjija Wannabe magazine modni predlog 13 Fashion Park Outlet Inđija modni predlog: Tvoja nova omiljena kombinacija za svaki dan

Editors choice