Napokon imate slobodan dan i želite da prošetate sa prijateljicom i u svom omiljenom kafiću popijete kafu. Ali, kako to obično biva sa ženama, jako vam je teško da pronađete odgovarajuću kombinaciju. Prosto, pitanje naših života je – Šta sad da obučem? Zato vam danas predstavljamo casual, ali i jako šik i efektnu kombinaciju u kojoj ćete se osećati prijatno i svakako ćete biti primećene. A ovaj interesantan modni predlog dolazi nam iz Fashion Park Outlet Centra Inđija.

U zavisnosti od toga u kom stilu volite da se oblačite, za vas imamo dva predloga. Jedan je šik autfit koji uključuje zanimljive farmerice, efektnu crno belu jaknu i kratke crne čizme, u kome ćete izgledati urbano i moderno. Sa druge strane, za dame koje vole ženstvenije kombinacije tu je nežna kombinacija suknje na falte, jednostavnog belog džempera i simpatičnih zlatnih cipela.

Fashion park outlet Indjija Wannabe magazine modni predlog 11 Fashion Park Outlet Inđija modni predlog: Tvoja nova omiljena kombinacija za svaki dan Fashion park outlet Indjija Wannabe magazine modni predlog 13 Fashion Park Outlet Inđija modni predlog: Tvoja nova omiljena kombinacija za svaki dan
Comments