U “Fashion Patrolu” od ove nedelje modna urednica Tijana Žunić, modna blogerka Zorana Jovanović i modni bloger Srđan Kolarević, komentarišu stajlinge poznatih. Pošto su većini mladih uzori u oblačenju poznate ličnosti, mi zajedničkim snagama nalazimo bolje rešenje, da bi kasnije u vašem oblačenju mogli poboljšati ono što treba.

Srđan: Prelepa glumica Naomi Haris (Naomie Harris) ovoga puta ispunila je moja očekivanja. Na premijeri filma “Skyfall” ponela je predivnu haljinu. Cipele su, takođe, za svaku pohvalu, tako da nemam konkretnih zamerki.

Tijana: Svedeno, prefinjeno i potpuno ženstveno. Odličan izbor haljine, uredna frizura i dokaz da jednostavnost može biti prelepa. Cipele odgovaraju izboru nakita.

Zorana: Fenomenalna haljina, samo bi bila još bolja da se vuče po podu. Lično mi fale neke narukvice i klač.

slika125 Fashion Patrol: Neočekivani i očekivani sjaj

Naomi Haris

Srđan: Kada nekog smatrate ikonom stila, onda od njega očekujete dosta. Ovoga puta, mlada Aleksa Čang (Alexa Chung) nije ispunila očekivanja. Haljina koja ne pristaje njenoj figuri, loš je izbor ovog puta. Torba je previše svedena da bi mogla da se iznese uz ovu kombinaciju. Crvenim cipelama i crvenim karminom, ona je uspela da razbije monotoniju. Da je haljina bele boje, celokupni utisak bi bio još bolji. Viđali smo Aleksu u boljim izdanjima!

Tijana: Mladalački, ali nikako neko od njenih dobrih izdanja. Jako volim njen stil, ali ovoga puta me je ostavila ravnodušnom. Previše detalja koji kao da nemaju “dobru saradnju”.

Zorana: Smela i zanimljiva kombinacija. Dopada mi se igranje sa bojama i potpuno neočekivani LV klač.

slika220 Fashion Patrol: Neočekivani i očekivani sjaj

Aleksa Čang

Srđan: Prelepa glumica, poznata po božanstvenim toaletama, ovog puta nije zadovoljila kriterijum. Haljina izgleda kao da je sečena i sastavljana u delove. Da je haljina cela bele boje, bez sečenih delova ispod grudi, utisak bi bio mnogo bolji. Izbor cipela je zavidan!

Tijana: Ova haljina ne pristaje njenoj građi. Izgleda kao da sve visi na njoj. Smatram da je ovo pogrešan izbor, prvenstveno zbog toga što ističe nedostatke na telu i čini da joj figura bude lošija nego što jeste. Čak me i njen izbor cipela nije oduševio.

Zorana: Nesrećna bela haljina. Dužina loša, model loš, o ovim prorezima ne znam šta bih rekla. Crno-bela varijanta može da izgleda mnogo dobro ili mnogo loše, a ovo je upravo druga varijanta.

slika317 Fashion Patrol: Neočekivani i očekivani sjaj

Dajen Kruger

Srđan: Kao veliki fan poznate pevačice, ne mogu reći da je ovo njeno najbolje izdanje. Haljina, koju bih nazvao “spavaćica”, loš je izbor. Bez suvišnih detalja, ova kombinacija izgleda prosto. Celokupni doživljaj bi bio mnogo bolji da je haljina do kolena. Zadovoljavajuće je to što crvena boja savršeno pristaje prelepoj pevačici.

Tijana: Ovoj kombinaciji i nema baš pomoći. Izgleda kao da ima podhaljinu na sebi, a da je glavnu toaletu zaboravila da obuče. Izbor boje i cipela je dobar, ali sve zajedno – nedovoljno ubedljivo.

Zorana: Pevačica je krenula na spavanje, pa se setila da ima neki party i krenula. Loša haljina, koja bi možda i mogla da prođe sa muškim belim sakoom preko.

 Fashion Patrol: Neočekivani i očekivani sjaj

Rijana

Srđan: Mlada glumica Dženifer Lorens (Jennifer Lawrence) svojim stilom pokazuje svim mladim devojkama kako da budu odevene u njenim godinama. Mala crna haljina sa metalik pojasom oko struka dovela ja ovu kombinaciju do savršenstva. Crne špic salonke fantastično su se uklopile sa ostalim detaljima. Sve pohvale!

Tijana: Ovoj mladoj glumici je u potpunosti jasno šta znači – obući se sa stilom. “Wear coat as a dress” – kaže Ana delo Ruso (Anna dello Russo) i slažem se da upravo ovaj tip mantil-haljine, ukomponovan sa odličnim cipelama u špic i aktuelnim metalik pojasom, čine ovu kombinaciju zavodljivom i pravom.

Zorana: Kaput-haljina nije loša ideja i ovde super izgleda, samo bi uz neke cipele jarke boje mnogo bolje sve došlo do izražaja. Sve je vrlo monotono.

slika515 Fashion Patrol: Neočekivani i očekivani sjaj

Dženifer Lorens

Koja kombinacija je vama favorit?


Tijana Žunić je zaljubljena u modu. Prilazi dizajnu na moderan način, u potpunosti ispoljavajući svoju ženstvenost. Ostvaruje ciljeve kreirajući garderobu za ženu koja je elegantna, prefinjena i samosvesna.

Zorana Jovanović je zakleta plavuša koja je nedavno prešla u brinete, ali i dalje živi u roze svetu. Ne kaje se nikada, impulsivna, sve što radi radi s velikom strašću. Voli putovanja i modu, ali ne voli da gleda Fashion TV. Studira na Accademii del Lusso za stilistu. Uređuje modni blog Zorannah’s Fashion Corner.

Srđan Kolarević sanjar je velikih stvari. Vodi se motoom stil je stav i ne voli ljude bez stava i ambicija. Kako je uvideo nedostatak muških modnih blogera, odlučio je da sam pokrene svoj fashion dnevnik, mesto gde iz svog ugla prikazuje modu i stil, jednostavnog naziva Simple Spectate.

Comments