Kristen Stjuart

Kristen (Kristen Stewart) se ovog puta odlučila na lijepu kombinaciju, opuštenu i ležernu, jer je ovo jedna od onih manifestacija na kojoj se tolerira ležernost. Svjetlija boja tenisica bi sigurno odgovarala bolje, ali nećemo cjepidlačiti.

slika129 Fashion Police: Comic Con 2012

Vidljivo se najbolje osjeća u ležernijim kombinacijama

Džejmi King

Otkačena Džejmi (Jaime King) obožava pomalo ludaste kombinacije i očito je ovo jedna od njih. Svaka čast na posebnosti u moru jednoličnih kombinacija kad su u pitanju holivudske zvijezde.

slika227 Fashion Police: Comic Con 2012

Bravo Džejmi

Džesika Bil

Čini nam se kako se lijepa Džesika (Jessica Biel) pretjerano uredila za ovu prigodu. Kombinacija je jako lijepa, uz neobičnu varijantu peplum kroja i jarko rozih cipela, ali možda bi bilo bolje da ju je obukla neki drugi put.

slika323 Fashion Police: Comic Con 2012

Džesika se previše uredila

Kejt Bekinsejl

Kejt (Kate Beckinsale) se odlučila za kožne tajice, kojima je savršeno istakla svoje vitke noge. Mi ju najviše volimo vidjeti u vedrijim bojama, ali je lijepa i ženstvena i ovako.

slika422 Fashion Police: Comic Con 2012

Kejt se odlučila na crno-bijelo-sivu kombinaciju

Lia Mišel

Mlada glumica se, također, odlučila na kombinaciju u ne – bojama, koju je, pak, podigla crvenim cipelicama. Nama se i dalje čini kako u cjelokupnom dojmu nešto nedostaje. Možda komad upečatljivog nakita.

slika518 Fashion Police: Comic Con 2012

Lia je ostala nedorečena s ovom kombinacijom

Mila Jovović

Mili (Milla Jovovich) ovo nije baš najsretnije izdanje. Odakle da počnemo? Košulja bi odgovarala u nekoj drugoj kombinaciji, ali ovako s maramom preko, izgleda zaista loše. Uz to trapez hlače, koje također mogu proći u zanimljiim kombinacijama, ali ovdje nikako. Cipele nećemo ni komentirati.

slika619 Fashion Police: Comic Con 2012

Više sreće drugi put za Milu

Nina Dobrev

Mlada Nina (Nina Dobrev) ovog puta nije imala s čim pogriješiti. Kombinacija je dosta jednostavna, čak pomalo i dosadnjikava. Ninu smo naviknuli vidjeti u življim izdanjima.

slika716 Fashion Police: Comic Con 2012

Nina se nije mnogo potrudila oko kombinacije

Džena Uškovic

Džena (Jenna Ushkowitz) redovito bira sasvim pogrešne krojeve za svoju liniju. Tako je i ovaj put. Nadamo se da će uskoro to shvatiti.

slika812 Fashion Police: Comic Con 2012

Dženi treba novi stilist

Naja Rivera

Naja (Naya Rivera) ima tu sreću da je prezgodna, tako da na njoj sve izgleda odlično. Kombinacija boja možda i nije najsretnija, ali mi ne možemo skinuti oči s njenog vitkog tijela.

slika99 Fashion Police: Comic Con 2012

Naja ima savršenu liniju, sve ostalo je manje važno

Vanesa Vilijams

Glumica Vanesa (Vanessa Williams) izgleda jako dobro sve dok ne dođemo do njenih cipela, koje nikako ne idu uz ovu kombinaciju, ili bilo koju drugu.

slika107 Fashion Police: Comic Con 2012

Vanesa, brzo spremaj cipele!

Izvor fotografija: justjared.com


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love. Voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments