Ema Votson

Ema (Emma Watson) je odabrala jako lijepu haljinu koja joj je izvrsno pristajala. Sve češće je jedna od najbolje obučenih na svim važnim događajima, a tako je i ovoga puta.

slika130 Fashion Police: Dodela MTV filmskih nagrada

Lijepa Ema je miljama daleko od štreberice Hermione

Kristen Stjuart

Kristen (Kristen Stewart) očajnički treba promjenu frizure. I stava. Njene kombinacije zaista nisu loše, kao ni ova, ali ih ona redovito pokvari svojim kiselim izrazom lica i nesigurnim poziranjem.

slika224 Fashion Police: Dodela MTV filmskih nagrada

Čini se da bi Kristen radije bila negdje drugo

Ema Stoun

Lijepa Ema (Emma Stone) ostavlja bez daha, kao i uvijek. Čak i kao plavuša izgleda odlično, a ova crno-bijela kombinacija s minimalno nakita joj pristaje kao salivena.

slika321 Fashion Police: Dodela MTV filmskih nagrada

Ema je predivna

Ket Grejm

Popularna Boni (Bonnie) iz “Vampirskih dnevnika” (The Vampire Diaries) neprepoznatljiva je. Od nesigurne školarke – vještice na malim ekranima, pretvorila se u pravu divu na crvenom tepihu. Svaka čast Ket (Kat Graham)!

slika420 Fashion Police: Dodela MTV filmskih nagrada

Ket je zadivila u dugoj crnoj haljini

Lusi Hejl

Lusi (Lucy Hale) i nije izabrala najsretniju kombinaciju. Vjerojatno je pokušavala izvesti futuristički look, ali joj nije baš uspjelo. Neodređena dužina haljine ju je dosta skratila. Još te cipele, učinile su cijelu kombinaciju pomalo nedovršenom.

slika518 Fashion Police: Dodela MTV filmskih nagrada

Bit će bolje drugi put, Lusi

Džena Devan

Džena (Jenna Dewan) se odlučila na odvažan pohvat. Dekolte u kombinaciji s kratkom dužinom haljine često izgleda jeftino. Uspješno je izbjegla takav efekt, ali ovoj kombinaciji boja očajnički fali osvježenje.

slika611 Fashion Police: Dodela MTV filmskih nagrada

Džena voli pokazivati svoje tijelo

Šarliz Teron

Šarliz (Charlize Theron) nam je još jednom pokazala kako izgleda prava diva. Jarkocrvena peplum haljina, crna torbica, zlatne sandale, prirodni make–up. Pun pogodak za Šarliz. Kao i uvijek, rekli bismo.

slika78 Fashion Police: Dodela MTV filmskih nagrada

Ona je vladarica modne klasike

Lejton Mister

Iako inače ne bira idealne komade za crveni tepih, Lejton (Leighton Meester) je ovaj put to prilično dobro napravila. Odlučila se na bijele vruće hlačice koje je podigla majicom sa zanimljivim printom i nakitom.

slika88 Fashion Police: Dodela MTV filmskih nagrada

Lijepa Lejton je napokon izabrala lijepu kombinaciju

Džesika Bil

Predivno Džesika (Jessica Biel) izgleda u ovoj bijeloj haljini, dok su te cipele vjerojatno jedne od boljih viđenih u skorije vrijeme. Izabrala je prozirnu narukvicu, koja je trenutno veoma trendi. Bilo što više bi bilo previše.

slika96 Fashion Police: Dodela MTV filmskih nagrada

Džesikine sandale obaraju s nogu

Kristina Riči

Ova haljina na Kristini (Christina Ricci) ostavlja dojam kao da joj je velika, kao da ju nije dovoljno “popunila”. Cipele su pomalo dosadnjikave i nisu baš popravile stvar. Definitivno jedno od lošijih izdanja.

slika106 Fashion Police: Dodela MTV filmskih nagrada

Kristina inače puno bolje izgleda


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love, voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments