Džinifer Gudvin (Ginnifer Goodwin)

Slatkica Džinifer odlučila se za narandžastu varijantu odabravši prekrasnu haljinu Monique Lhuillier, te odgovarajuće prozirne cipele Christian Louboutin s narančastim remenčićem i “kapicom”. S tamnom kratkom kosom i mejkapom šezdesetih godina naglasila je svoje lijepo lice.

slika1. Fashion Police: Dodela nagrada Emmy 2012.

S haljinom Monique Lhuillier, Džinifer nije pogriješila

Nikol Kidman (Nicol Kidman)

Izbor australijske glumice Nikol (Nicol) pao je na bijelu toaletu Antonija Berardija (Antonio Berardi) prošivenu plavim kamenčićima, te naušnice Fred Leighton. Po mom mišljenju, kosu je trebala podići ili isplesti, jer ovako je “ni vrit, ni mimo”.

slika2. Fashion Police: Dodela nagrada Emmy 2012.

Odlična kombinacija tirkiza i bijele

Lena Danhem (Lena Dunham)

Ovo se zove promašaj. Glumica serijala “Cure” (Girls) obukla je haljinu Prada, koja joj nimalo nije pristajala. Naime, izgledala je neproporcionalno građena, a haljina sama po sebi, možda je prezrela za njenu dob. Čudan kroj i visoki struk ove haljine davali su joj prividno sitan torzo i abnormalno velike noge. Njen stilist joj je dao blagoslov za ovu haljinu? Lena, znaš što ti je činiti.

slika3. Fashion Police: Dodela nagrada Emmy 2012.

Biti će bolje drugi put

Hajden Pantier (Hayden Panettiere)

Hajden se ovoga puta odlučila zamotati u metre i metre tkanine. Haljina Marchesa mogla je izgledati bolje bez plavoga tila, koji je nepotreban na niskom rastu plavokose glumice.

slika4. Fashion Police: Dodela nagrada Emmy 2012.

Ispod svog tog tila krije se sjajna haljina Marchesa

Sofija Vergara (Sofia Vergara)

Gdje god da se pojavi, ova kolumbijska bomba ostale dame baca u sjenu. Tako je bilo i sinoć kada je kročila na crveni tepih. Izgled sirene može zahvaliti svojim oblinama, ali i haljini dizajnera Zuhaira Murada (Zuhair Murad). Prekrasna latino zvijezda popularne serije “Moderna obitelj” (Modern Family) kosu je ostavila raspuštenom, te joj volumen dala laganim valovima. Odlično!

slika5. Fashion Police: Dodela nagrada Emmy 2012.

Sofia je i dalje vjerna istom dizajnu. Zna što joj stoji

Džulijan Mur (Julianne Moore)

Zašto Džulijan? Zašto? Mislimo da nema osobe kojoj je ovo dobar odabir za prigodu, dob i stil glumice. Od svih prekrasnih haljina koje su joj bile dostupne, ona se odlučila za kreaciju s potpisom Rafa Simonsa (Raf Simons) za Dior –  pripijenu majicu dugih rukava i suknju visokog struka neon žute boje. Da tako zrela i iskusna glumica može toliko promašiti…

slika6. Fashion Police: Dodela nagrada Emmy 2012.

Da? Ne? Ne.

Hajdi Klam (Heidi Klum)

Sva u stilu starog Holivuda, Hajdi je sinoć zasjala. Samo pogledajte noge žene koja je rodila, ni manje ni više, nego četvoro djece. I sama je svijesna svojih aduta, stoga ne čudi što je odabrala baš tu haljinu, dizajnera Aleksandra Votiera (Alexander Vauthier). Boju cipela i nakita iskusno je uskladila s lepršavom i nježnom haljinom koja je ostavljala bez daha. Sjedi, pet!

slika7. Fashion Police: Dodela nagrada Emmy 2012.

Ženstveno, jednostavno, odlično!

Zoi Dešanel (Zoe Deschanel)

Zoi, zar nisi već prerasla princezine haljine iz bajke? Ovoga puta nije izgledala kao ružičasta torta u izlogu slastičarne, već kao nešto između Pepeljuge i sante leda. Kreacija dizajnera Rim Akre (Reem Acra) bila je glumičin odabir. U redu, boja koja ne ide uz njenu put, ali čemu ovaj kroj? Donji dio haljine sastavljen je od neuredno skrojene tkanine, koja izgleda kao da je poderana te zaljepljena na samu haljinu. Manje stvarno jest više.

slika8. Fashion Police: Dodela nagrada Emmy 2012.

Uspravi se, nabaci osmijeh i promijeni stilista

Padma Lakšmi (Padma Lakshmi)

Nevjerojatno je kako brončanoj puti odlično stoji narančasta boja. Padma u haljini Monique Lhuillier prava je potvrda za to. S tako dobrim odabirom, ni frizura ni nakit nisu važni.

slika9. Fashion Police: Dodela nagrada Emmy 2012.

Padma i haljina međusobno se nadopunjuju

Tina Fej (Tina Fey)

Glumica Tina i te kako zna što joj odgovara. Neosporno je da je sinoć blistala u kreaciji Vivien Vestvud (Vivienne Westwood). Kosu je spontano podigla, a look je zaokružila nakitom Freda Leitona (Fred Leighton). Tina zna znanje – decentno i otmjeno.

slika10. Fashion Police: Dodela nagrada Emmy 2012.

Ova boja divno ide uz Tininu blijedu put


Matea Kutija je studentica na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, izrađuje nakit i crta, voli pisanje, smijeh i pozitivne ljude. Najveći je ljubitelj čaja i vječni perfekcionista, a život ne bi mogla zamisliti bez obitelji i prijatelja. Skuplja nepotrebne stvari i stare časopise, a iz takta je najbolje izbace klišei, nepravda i naporni ljudi.

Comments