SAG nagrade su dodeljene za vikend, a crvenim tepihom poznate dame prošetale su kreacije, vežbajući za najvažniji događaj sezone – dodelu Oskara. Na ovoj dodeli mnogi su se držali crne ili bele boje, sa par izuzetaka, bez prevelikih eksperimentisanja.

Dženifer Lorens

Dženifer (Jennifer Lawrence) sve više pokazuje da je ovo njena godina. Njen talenat je dobio priznanje na svim dodelama, a na crvenom tepihu ona ne pravi greške. Za ovu dodelu se odlučila za jednostavnu haljinu Dior i nakit Chopard, a za zavodljivost se pobrinuo crveni karmin.

155 Fashion Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Pravo sa modne piste na dodelu nagrada

Naomi Vots

Naomi Vots (Naomi Watts) je na dodeli bila pun pogodak, smatra većina modnih kritičara. Plava kosa u talasima u kombinaciji sa jednostavnom top haljinom Marchesa očigledno je recept za uspeh.

241 Fashion Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Vilinska pojava na crvenom tepihu

Dženifer Garner

Još jedna Dženifer (Jennifer Garner) u zlatnoj haljini Oscar de la Renta. Dženifer je već veteran na crvenom tepihu i uvek se drži proverenog stajlinga.

335 Fashion Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Jednostavnost u zlatnom

Marion Kotijar

Marion (Marion Cotillard) je dokazala da joj dodele nagrada idu od ruke. Ovde je ponela smelu kreaciju Christian Dior, koju je upotpunila nakitom Chopard.

429 Fashion Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Ko ne reskira – ne profitira

Amanda Sejfrid

Zvezda najnovijeg filmskog hita “Jadnici” (Les Miserables) isto nije izašla iz svog kalupa na ovoj dodeli. Sirena haljina Zac Posen i talasasta duga kosa nešto je što smo već videli kad je ona u pitanju.

526 Fashion Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Kritičari nisu bili oduševljeni ovaj put

Nina Dobrev

Mlada glumica je ponela najnoviji model Elie Saab sa zanimljivim detaljima. Svoj izgled je upotpunila neobaveznom punđom i neupadljivim nakitom.

616 Fashion Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Nina sigurno korača u modnim vodama

En Hatavej

En (Anna Hathaway) je osvojila i modne i filmske kritičare. Rizična kratka frizura joj se isplatila, isto kao i haljina Giambattisa Valli. Igra različitih materijala i jednostavne štikle Jimmy Choo pokazuju da je nekad ključ u jednostavosti.

711 Fashion Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Sa crnom haljinom se retko kad greši

Morena Bakarin

Jedan od promašaja večeri – iako pohvaljujemo hrabrost, ova haljina Basil Soda nije ispunila očekivanja. Sve ovo bi izgledalo mnogo bolje bez ovih providnih detalja, koji kao da ne pripadaju istoj haljini.

811 Fashion Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Nekad se rizik ne isplati

Nikol Kidman

Od Nikol (Nicole Kidman) smo navikli na stil bez greške, ali ova haljina malo odudara. Model Vivien Westvood i igranje materijalom ne bi svako mogao da iznese, ali smatramo da je ona uspela.

910 Fashion Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Pomalo neočekivan izgled Nikol

Džesika Častejn

Neko bi rekao da crvenokose ne mogu da nose crvene haljine, ali mi se ne slažemo. Džesika (Jessica Chastain) izgleda zanosno u kreaciji Alexandar McQueen, s puštenom kosom i sjajnim lančićem.

108 Fashion Police: Dodela SAG nagrada 2013.

Prosto je sijala na crvenom tepihu

Izvori fotografija: eonline.com, vogue.com


Agneza Janović – komplikovana i tvrdoglava, beznadežno zaljubljena u fiktivne likove. Za sve životne boljke prepisuje ogromnu šolju kafe i čokoladu. Dobra knjiga, dobar film i odlična serija su sitnice koje joj život znače.

Comments