Nina Dobrev

Mlada Nina (Nina Dobrev) ima jako zanimljiv smisao za modu. S ovom haljinom je jako riskirala, ali se isplatilo. Neobična dužina, uzorak, romantična frizura i cipele su se jako lijepo uklopili, te je cjelokupan dojam odličan.

slika115 Fashion Police: Filmski festival u Torontu 2012.

Zanimljiv odabir

Ejmi Adams

Lijepa crvenokosa glumica se pokazala u jako elegantom izdanju koje ostavlja bez teksta. Crnom kombinacijom je pokazala svoju odličnu figuru, te je mamila poglede.

slika214 Fashion Police: Filmski festival u Torontu 2012.

Ejmi u crnom

Kejt Hadson

Suprotno od Ejmi (Amy Adams), Kejt (Kate Hudson) se odlučila za u potpunosti bijelu kombinaciju, što je ispalo dosta hrabra odluka. Kejt je prezgodna i sve joj odlično stoji, pa ni ovaj put nije bilo drugačije.

slika310 Fashion Police: Filmski festival u Torontu 2012.

Riskantan Kejtin odabir

Ema Votson

Ema (Emma Watson) je ostala vjerna svom mladenačkom, zaigranom stilu, što nam je jako drago. Haljinu je odlično iskombinirala, a velike pohvale idu za make–up.

slika48 Fashion Police: Filmski festival u Torontu 2012.

Slatkica Ema

Dženifer Garner

Ovog puta, Dženifer (Jennifer Garner) se stvarno potrudila. Iako ona ima običaj nositi odjeću koja joj i ne stoji baš najbolje, za ovu kombinaciju stvarno nemamo zamjerke, te bi ju voljeli češće vidjeti u ovakvim izdanjima.

slika59 Fashion Police: Filmski festival u Torontu 2012.

Dženifer izgleda bolje no ikad

Hale Beri

Ovo izdanje na Hale (Halle Berry) je jako loše. Ako izuzmemo prozirnu košulju na točkice, samo ovo odijelo ima loš uzorak, a ni kroj mu nije baš najbolji.

slika64 Fashion Police: Filmski festival u Torontu 2012.

Hale može bolje

Kristen Stjuart

Odlična haljina, uparena s odličnim cipelama, ali beživotna kosa i frizura pokvare svaku njenu kombinaciju, što je zapravo šteta, jer se Kristen (Kristen Stewart) u posljednje vrijeme mnogo popravila što se tiče stila.

slika74 Fashion Police: Filmski festival u Torontu 2012.

Potrebna promjena frizera

Eva Mendes

Eva (Eva Mendes) je ovim izdanjem htjela postići to da bude drugačija od svih ostalih, što je i uspjela, ali na pogrešan način. Cjelokupan dojam nije toliko dobar, jer nam se čini kako se Eva ne osjeća ugodno u ovoj kombinaciji.

slika83 Fashion Police: Filmski festival u Torontu 2012.

Promašena kombinacija

Gvinet Paltrou

S obzirom da je ovo velik događaj i to koliko su se ostale glumice potrudile oko svojih kombinacija, pomalo smo razočarani Gvinetinim (Gwyneth Paltrow) izdanjem. Čini nam se da ona može puno bolje.

slika92 Fashion Police: Filmski festival u Torontu 2012.

Gvinet podbacila

Kira Najtli

I za kraj vam donosimo Kiru (Keira Knightley), koja je svojom haljinom i stavom oduševila sve. Haljina je odlična, ali ju ona još bolje nosi. Odlično je uskladila frizuru, šminku i nakit.

slika102 Fashion Police: Filmski festival u Torontu 2012.

Bravo Kira!


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love. Voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments