Džesika Bil

Predivno bijelo izdanje zgodne Džesike (Jessica Biel) nas je ovog puta oborilo s nogu. Zanimljiv dizajn gornjeg dijela i odličan print donjeg ne ostavlja nikoga ravnodušnim. Sve to upotpunjeno predivnim rozim salonkama je ostavilo odličan dojam na nas. Dodatan plus je dobila za frizuru koja joj odlično pristaje.

slika122 Fashion Police: Kombinacije za pozdrav letu

Džesika je nepogrješiva

Kejt Bekinsejl

Kejt (Kate Beckinsale) je ovih dana prezauzeta promoviranjem svog najnovijeg filma, te je odabirala predivne kreacije. Za vas smo odabrali crnu dugu svečanu haljinu Donna Karan u kojoj Kejt izgleda poput prave dive.

slika221 Fashion Police: Kombinacije za pozdrav letu

Kejt izgleda božanstveno u crnom

Vajola Dejvis

Bijela haljina se treba znati nositi, a Vajola (Viola Davis) ju je iznjela na odličan način. Stvorila je efektan kontrast svojoj puti te naglasila svoju ženstvenu figuru. Odličan izbor.

slika311 Fashion Police: Kombinacije za pozdrav letu

Vajola uvijek bira odlične haljine

Kristen Bel

Poznata glumica Kristen Bel (Kristen Bell) izabrala je crni kombinezon koji savršeno izražava njezinu figuru i odlično bi došao u ormaru svake žene. Svoje modno izdanje je nadopunila laganom šminkom i kosom pomaknutom straga.

slika49 Fashion Police: Kombinacije za pozdrav letu

Kristenino odlično izdanje

Kloi Sevinji

Kloi (Chloe Sevigny) je poznata po svom neobičnom modnom izričaju. Nama se svidjela njena prošlotjedna kombinaciju. Uparila je laganu cvjetnu haljinu i teške crne čizme i torbicu. Odličan kontrast za ove posljednje ljetnje dane.

slika58 Fashion Police: Kombinacije za pozdrav letu

Kloi je hrabra kada je u pitanju moda

Keli Rouland

Ona je već mnogo puta dokazala svoje stilsko umijeće, a sada ga je samo potvrdila. Keli (Kelly Rowland) se odlučila na usku haljinu Victoria Beckham upotpunjenu crnim Louboutinkama sa zakovicama i ogromnom afro frizurom.

slika69 Fashion Police: Kombinacije za pozdrav letu

Osim u glazbu, Keli se odlično razumije i u modu

Bijonse

Humanitarka Bijonse (Beyoncé) ovog tjedna se više puta pojavila u bijelim haljinama. Predstavljamo vam haljinu koja joj odlično pristaje, te savršeno oblikuje njene obline. Uparila ih je sa zanimljivim štiklama i visokim repom.

slika75 Fashion Police: Kombinacije za pozdrav letu

Bijonse izgleda odlično

Dženifer Lopez

Dženifer (Jennifer Lopez) nas ovim izdanjem jako podsjeća na svoje ranije modne kombinacije. Sviđa nam se malo opuštenija frizura i boja haljine koja joj odlično pristaje.

slika84 Fashion Police: Kombinacije za pozdrav letu

Kao da se podmladila

Nikol Riči

Rijetko kada se dogodi da Nikol (Nicole Richie) razočara svojim modnim odabirom. Ovog puta nas je iznova oduševila svojom sjajnom crnom kombinacijom koju je upotpunila malom narančastom torbicom i bež salonkama.

slika92 Fashion Police: Kombinacije za pozdrav letu

Sjajna Nikol

Izvor fotografija: tomandlorenzo.com, justjared.com


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love. Voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments