Džesika Alba

Lijepa Džesika (Jessica Alba) rijetko kad pogriješi. Tako je bilo i ovaj put. Kožna haljina joj savršeno pristaje, a uparila ju je s jednostavnim crnim salonkama.

slika13 Fashion Police: Letnje kombinacije

Izgleda odlično

Blejk Lajvli

Blejk (Blake Lively) još jedan tjedan bez greške. Cvjetnu haljinu je uparila sa  zanimljivim dvobojnim štiklama, neutalnom šminkom i kosom na stranu.

slika22 Fashion Police: Letnje kombinacije

Blejk je prava trendi djevojka

Florens Velč

Crvenokosa Florens (Florence Welch) voli svoj viktorijanski stil. Jako nam se sviđa spajanje ove zelene boje s njenom vatrenom kosom. Možda nije njen najbolji izbor, ali ju volimo jer je drugačija od ostalih.

slika32 Fashion Police: Letnje kombinacije

Florens je uvijek drugačija

Ema Stoun

Ema (Emma Stone) nam je još jednom pokazala kako se nose najpoželjiniji komadi odeće sezone. Haljina koju nosi je Chanel i predivno se sljubila s njenom puti.

slika42 Fashion Police: Letnje kombinacije

Ona sve nosi odlično

Rijana

Ovo odijelo na njoj izgleda jako elegantno, ali definitivno je trebalo biti nošeno na drugačiji način. Rijana (Rihanna) ga nosi na ležeran način, a mi ga vidimo na crvenom tepihu uz elegantne salonke.

slika5 Fashion Police: Letnje kombinacije

Odijelo idealno za drugu priliku

Selena Gomez

Slatkica Selena (Selena Gomez) voli kratko i lepršavo. Možda bi bilo bolje da je odabrala nešto elegantnije i umjerenije boje, jer nam ovako izgleda kao veliki slatkiš.

slika6 Fashion Police: Letnje kombinacije

Haljina u drugoj boji bi bila bolji izbor

Maraja Keri

Ova haljina nikako ne laska Maraji (Mariah Carey). Previše je uska i sjajna za njenu građu. A ni frizura nije baš pun pogodak. Raspustila je kosu, tako da joj se lice skoro i ne vidi.

slika71 Fashion Police: Letnje kombinacije

Maraja treba promijeniti stilistu

Keti Peri

Keti (Katy Perry) nas ovdje podsjeća na glumice starog holivudskog doba. Lijepo joj pristaje ova D&G haljina i crvena boja. Nemamo zamjerku ni na što osim na boju kose.

slika82 Fashion Police: Letnje kombinacije

Ljubičasta i nije Ketina boja

Selma Hajek

Zbog Selmine (Salma Hayek) visine imamo dojam da bi joj kratka haljina puno bolje pristajala. Zaista se potrudila i ne izgleda toliko loše kao prije, ali čini se da ju je haljina progutala.

slika9 Fashion Police: Letnje kombinacije

Idući put kraće

Rejčel Bilson

Ovo i nije najbolji trenutak za Rejčel (Rachel Bilson). Pokušala je spojiti nespojivo i nije joj baš uspjelo. Ova haljina joj ne laska ni bojom ni krojem, a ni dodaci joj nisu pomogli.

slika10 Fashion Police: Letnje kombinacije

Rejčel, možeš ti to i bolje


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love. Voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments