Prva dva dijela pogledajte ovdje. 

Jedna je Florens 

Florens Velč (Florence Welch) ispunila je svrhu događaja i ponovno uspjela u tome da bude jedinstvena. Kreacija s potpisom Alexander McQueen ostat će upamćena. Ovo može samo Florens, a mi kimamo glavom u znak odobravanja!

fwelch metball v 8may12 rex b 592x888 Fashion Police: Met Ball i sve te haljine (3. deo)

Ocjena: 10/10

I Kejt nosi McQueen

Još se jedna ikona stila odlučila za haljinu Alexander McQueen. Kejt Blanšet (Cate Blanchett) nikada ne griješi, pa je tako među silnim perjem te večeri ovo svakako bilo najbolje izdanje.

cblanchett metball v 8may12 rex b 592x888 Fashion Police: Met Ball i sve te haljine (3. deo)

Ocjena: 10/10

Ikona stila

Na nju godine djeluju kao vino. U haljini modne kuće Stella McCartney doslovno je zablistala Kameron Dijaz (Cameron Diaz). Iako sve to na njoj izgleda lijepo, ovakve kreacije već smo previše puta viđali na crvenom tepihu.

cdiaz metball v 8may12 rex b 592x888 Fashion Police: Met Ball i sve te haljine (3. deo)

Ocjena: 7/10

Nitko kao Ana

Kakva bi to gala večer bila bez Ane Vintur (Anna Wintour)? Najzločestija urednica na svijetu odlučila se za kreaciju modne kuće Prada. Naravno, samo vragovi nose Pradu!

awintour metball v 8may12 rex b 592x888 Fashion Police: Met Ball i sve te haljine (3. deo)

Ocjena: 5/10

Princeza u tamnom

Runi Mara (Rooney Mara) ne odustaje od crne boje i svog prepoznatljivog stila. Prelijepa asimetrična čipkana toaleta brenda Givenchy siguran je i dobar izbor, kao i elegantna frizura i zalizana kosa. Međutim, malo svježeg make-up-a ovako mladoj dami dobro bi došlo!

rmara metball v 8may12 rex b 592x888 Fashion Police: Met Ball i sve te haljine (3. deo)

Ocjena: 6/10

Tropska Eva

Egzotična ljepotica Eva Mendez (Eva Mendes) ne odustaje od palete jarkih tonova koja sjajno prati njen tamni ten. Eva se također odlučila za modnu kuću Prada, ali kad se sve zbroji ipak nam izgleda malo dosadno.

emendes metball v 8may12 rex b 592x888 Fashion Police: Met Ball i sve te haljine (3. deo)

Ocjena: 5/10

Kao djevojčica 

Ema Stoun (Emma Stone) pak ostaje vjerna svojim casual djevojačkim kombinacijama. Poput curička izgleda i u ovoj haljini brenda Lanvin. Odličan izbor frizure i cipela upotpunjuju look. Ako ona tako voli, tko smo mi da proturječimo?

estone metball v 8may12 rex b 592x888 Fashion Police: Met Ball i sve te haljine (3. deo)

Ocjena: 6/10

Džesika je zalutala

Timberlejkova (Justin Timberlake) zaručnica Džesika Bil (Jessica Biel) djeluje nam kao da je krenula na večeru sa Džastinovom majkom. Haljina modne kuće Prada za ovu je priliku sve samo ne bringing sexy back

jbiel metball v 8may12 rex b 592x888 Fashion Police: Met Ball i sve te haljine (3. deo)

Ocjena: 4/10

Koktel za Kejt 

Slatkica Kejt (Kate Bosworth) pokazala je svoju besprijekornu figuru u koktel-haljini modne kuće Prada. Ovdje sve dobro funkcionira: frizura, preplanule mišićave noge, sandale i nakit. Bravo Kejt!

kbosworth metball v 8may12 rex b 592x888 Fashion Police: Met Ball i sve te haljine (3. deo)

Ocjena: 7/10

Mrgud Del Rey 

Lana del Rej (Lana Del Rey) kao da je pomalo tužna što se nalazi tu gdje je. Ipak, potrudila se da ostane autentična u svom darkerskom, ovdje pomalo i vampirskom izričaju.

ldelray metball v 8may12 rex b 592x888 Fashion Police: Met Ball i sve te haljine (3. deo)

Ocjena: 6/10

 Lea bez mikrofona 

U ovoj svjetlucavoj haljini Diane von Furstenberg, cipelama Louboutin i nakitu Lorraine Schwartz, Lea (Lea Michele) je spremna da zapjeva na Met Ball-u. Cijeli look nas neodoljivo podsjeća na scene iz starih holivudskih filmova. Nije loše, Lea!

lmichele metball v 8may12 rex b 592x888 Fashion Police: Met Ball i sve te haljine (3. deo)

Ocjena: 8/10

Anjina noga!

Za kraj smo vam ostavili jedan mali modni horor. Ne znamo odakle bi počeli. Osim što figura Anje Rubik (Anja Rubik) djeluje zaprepašćujuće anoreksično, pokušaj oponašanja Anđelinine noge neslavno je propao. Niti nam se ova mršava nogica sviđa, niti je ukusno što nas je Anja sve uspjela natjerati da se pitamo gdje su joj gaćice! Još jedan dokaz koliko nam ovakva mršavost nije nimalo seksipilna.

anya Fashion Police: Met Ball i sve te haljine (3. deo)

Ocjena: 1/10

Što vi kažete?


Andrea Kljajić je studentica prava, provincijalka pod svjetlima velegrada, kozmopolit otvorenog srca i uma, serijski monogamna ovisnica o ljubavi, zaljubljenik u poeziju Miroslava Antića, gracioznost Audrey Hepburn i filozofiju Jean Paul Sartre-a. Ona je vječiti sanjar inspiriran pisanom riječi i ostarit će u kutiji modnih časopisa, knjiga, CD-a i cipela.

Comments