Blejk Lajvli

Nakon dosta promašaja u zadnje vrijeme, Blejk Lajvli (Blake Lively) je odabrala lijepu haljinu, uspjela upariti cipele, dodala nešto nakita, i izgleda odlično! Iako većinu vremena izgleda kao da se previše trudi, ovog puta je izvela kombinaciju dosta opušteno i pogodila!

slika147 Fashion Police: Odlična stilska nedelja

Nakon mnogo grešaka, došlo vrijeme za dobitnu kombinaciju

Ema Stoun

Lijepa Ema Stoun (Emma Stone) je ovih dana prilično zaposlena promoviranjem svog filma po cijeloj Europi, pa je tako pokazala mnoštvo predivnih kombinacija, od kojih je bilo nemoguće odabrati samo jednu. Donosimo vam dva kontrastna Emina izdanja. Bijela haljina je djelo Jasona Wua, koju je odlično uparila s popularnim Louboutin sandalama. Za drugu haljinu je zaslužna modna kuća Gucci, a Ema izgleda kao holivudska diva iz prošlog stoljeća.

slika237 Fashion Police: Odlična stilska nedelja

Sjedi, pet

Kejti Peri

Kejti Peri (Katy Perry) još uvijek izgleda poput gotičarke, i to ne toliko dobro. Žalimo za danima kada je bila obožavateljica veselih boja.

slika333 Fashion Police: Odlična stilska nedelja

Katy, vrati se na staro!

Kira Najtli

Kira Najtli (Keira Knightley) ima poprilično sofisticiran ukus kada je u pitanju odjeća. Uvijek izgleda poput dame, pa tako i u ovoj Valentino haljini. Jako nam se sviđaju crveni cvjetići u kosi.

slika434 Fashion Police: Odlična stilska nedelja

Keira uvijek izgleda poput prave dame

Solanž Nouls

Mlađa sestra dive Bijonse (Beyoncé) obično uspijeva izgledati mnogo bolje od sestre. Ovaj put je odabrala šarenu Cavalli jaknu, koju je uparila s cipelama prozirnih remenčića i torbicom u rozoj neon boji, koja se slaže s detaljima na jakni. Sve skupa izgleda jako lijepo.

slika531 Fashion Police: Odlična stilska nedelja

Ne nazivaju je novom modnom ikonom bez razloga

Zoi Dešanel

Zoi Dešanel (Zooey Deschanel) je uvijek vjerna svom retro-slatkastom stilu. Ponekad pomalo pretjera, ali ovaj put izgleda jako ženstveno u Oscar de la Renta haljini, klasičnim crnim salonkama i kosom prebačenom na jedno rame.

slika621 Fashion Police: Odlična stilska nedelja

Odlično joj pristaje crvena boja

Mila Kunis

Mili ( Mila Kunis) bi vjerojatno bolje pristajala kombinacija u veselijoj boji, ali ona je vjerna modnoj kući Dior i ovoj crnoj kreaciji. Vjerojatno je postojalo bolje rješenje, ali ni ovako nije loše.

slika717 Fashion Police: Odlična stilska nedelja

Mila uvijek izgleda lijepo, bez obzira što obukla

Dajen Kruger

Dajen Kruger (Diane Kruger) uvijek uspije izgledati poput prave dive. Crninu je podignula prozirnom čipkanom suknjom, odlučila se na retro frizuru, minimalistički nakit i izgleda odlično kao i uvijek.

slika817 Fashion Police: Odlična stilska nedelja

Dajen je teško pronaći manu

Džulijen Mur

Džulijen Mur (Julianne Moore) odlično nosi svoje godine. Naime, što je starija, izgleda sve bolje. Odlučila se na minimalističku crno-bijelu kreaciju Jasona Wua, i zablistala.

slika913 Fashion Police: Odlična stilska nedelja

Izgleda bolje no ikad

Kristen Stjuart

I za kraj nam je ostala Kristen Stjuart (Kristen Stewart). Što reći? Ideja je, kao i uvijek, dobra, ali njena izvedba i nije baš. Frizura je odlična, cipele odlične, šminka odlična, mrvicu kraća haljina ne bi škodila, ali njen stav sve to pokvari.

slika1013 Fashion Police: Odlična stilska nedelja

Osmijeh ne bi bio na odmet


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love, voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments