Napokon i Džen

Dosta je bilo pretjerane priče o Branđelini (Brangelina) ove sezone, dajte nam Džen. Napokon se i ona “ukazala”, i to skockana na premijeri u Los Anđelesu, u crnoj uskoj svjetlucavoj haljinici D&G, te klasičnim crnim sandalama sa tankim remenčićima. Nosila je Dženifer Eniston (Jennifer Aniston) i bolje i lošije od ovoga, ali ono zbog čega je volimo jesu klasične stvari koje nosi suvremeno, nikad pretjerano, a opet inovativno i kao nitko. Ovaj put to se nije dogodilo, ali jedva čekamo da je ponovo vidimo.

Jennifer Aniston In Gucci 2012 Directors Guild Awards Fashion Police: Prolećno, a tako IN‏

Dosta sa malim crnim haljinicama, Džen, od tebe tražimo inovativnost

Tko bi rekao da je ona praktična?

Tijekom godina zadivila nas je bezbroj puta, ali smo se nagledali i svakavih odjevnih vratolomija kod Dženifer Lopez (Jennifer Lopez). Jedna stvar uvijek im je bila zajednička – Dženifer nikad nije brinula koliko su one neudobne: ako su lijepe, na njoj su. Ovaj put za šou Dejvida Letermana (David Letterman) obukla je nešto toplo i zapravo više praktično nego lijepo. Ovaj nježni kaput lijepog kroja dizajn je Alberte Ferretti, malo upropašten komadićima krzna, ali Džen se provukla i ovaj put, jer ga lijepo nosi sa casual torbicom i ne toplim, ali lijepim sandalama.

ss 120131 celebs 04 picnik Fashion Police: Prolećno, a tako IN‏

Nikad ne znamo što očekivati od Dženifer Lopez

Njene modne metode

Kad zaboravimo svu čipku, čudne izreze i luckaste ukrase koje Kira Najtli (Keira Knightley) toliko voli, lako se sjetimo da joj odlično stoje jednostavni krojevi haljina. Na premijeri filma “Opasne metode” (A Dangerous Method) u Londonu pojavila se u haljini Burberry Prorsum boje vina, sa izrezom sprijeda preko kojeg se nazirao dekolte. Bila je oličenje decentnosti i elegancije, a najviše nam se svidio make-up, koji je još više produbio Kirin pogled, i valovita punđica u stilu starog Holivuda. Prekrasna!

keira Fashion Police: Prolećno, a tako IN‏

Kira u haljinama jednostavnih krojeva izgleda senzacionalno

Kako se Ketrin oblači u Parizu

Ketrin Hajgl (Katherine Heigl) na nedavnoj premijeri u Parizu pucala je na sve ili ništa, i pogodila! Otkad je postala mama, Ketrin nije pokazala ovoliko kože na nekom događanju, ali Pariz očito izvlači iz nje seksi stranu, pa je iza sebe (i ispred sebe) ostavljala samo uzdahe u ovoj haljini Marie Lucie Hohan. Kombinovala ju je sa štiklama Rene Caovilla. Drago nam je da je ukrotila i tu zvijer od svoje kose koja joj u nemalo slučajeva upropasti cijeli izgled.

heigl Fashion Police: Prolećno, a tako IN‏

I naušnice brenda Sutra zgodan su detalj

Iznenađujuća Amber

Nemalo smo se iznenadili kad smo Amber Herd (Amber Heard) vidjeli u ovoj jednostavnoj crnoj haljinici. Obično sva sjaji i puca na wow efekt. Još kad smo vidjeli da je prilika bila predstavljanje njene nove kampanje za Guess, našem čuđenju nikad kraja! Amber, naravno, izgleda dobro, ali nije nam drago što gubi duh.

amberheard Fashion Police: Prolećno, a tako IN‏

Samozatajna nikad nije bio epitet koji smo mislili da ćemo staviti pokraj imena Amber Herd

Maturalna zabava ponovo za Kristin

Kristin Dejvis (Kristin Davis) stalno viđamo u haljinama sličnog kroja za koje zna da laskaju njenom tijelu i svrstavamo je u kategoriju klasično dobrih, ali ovaj put na crvenom tepihu pojavila se u – najvjerovatnije – svojoj haljini sa mature, jer je puca nostalgija. Kako drukčije da objasnimo ovu preširoku haljinu koja pojede malu sitnu Kristin? Da je kroj suptilniji, možda bi se i dala nositi, ali ovako samo mislimo da je Kristin žao što stari.

Kristin+Davis+Dresses+Skirts+Strapless+Dress+l3t31A6LkyPl Fashion Police: Prolećno, a tako IN‏

Kristin u ljubičastoj haljini Monique Lhuillier i cipelama majstora Ferragama

Zimski blues

Kad smo birali najbolje odjevenu damu ove nedelje, nikako se nismo mogli odlučiti između sljedeće dvije. Prva je Blejk Lajvli (Blake Lively) u ovom fantastičnom izdanju za koje su zaslužni Valentino i njegova čipka. Štikle Christian Louboutin fantastično su se uklopile u cijelu kombinaciju, a Blejk to nosi nevjerovatno ženstveno. Izgleda da je nova godina donijela i novu, klasičniju Blejk.

Blake Lively Valentino Fashion Police: Prolećno, a tako IN‏

Najbolje odjevena dama br. 1

Moć cvijeća

Uz Blejk stoji i predivna Mišel Vilijams (Michelle Williams) u ovoj cvjetnoj haljini Erdem. Obje zapravo na sebi imaju proljetne komade odjeće, ali ih nose s takvom gracioznošću i ženstvenošću da im je to nemoguće zamjeriti. Mišel je napokon shvatila kakve boje idu uz njenu žutu kosicu, a i da široke hipi krojeve u kojima je stalno viđamo treba prilagoditi današnjem vremenu. Zar ovo nije prikladnija i gledljivija verzija?

michellewilliamserdemdress Fashion Police: Prolećno, a tako IN‏

Najbolje odjevena dama br. 2


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Comments