Ima nečega u tome kada im kažete da je samo za poznate, da je VIP, da je eksluzivno, drugačije, specijalno, e tada se svi utrkuju ko će doći i biti viđen! Tako je i sa zabavama koje naši poznati magazini organizuju, što apsolutno podržavamo. “Red carpet event” zvuči sjajno, zar ne!? Prilika da se pokažu nove krpice, skupe stvari i sve što naše zvezde inače vole. Ono, na šta ćemo se mi fokusirati u ovom slučaju je upravo moda, i šta je to što poznati nose. Da li je dobra kombinacija ili ne, kako im nešto stoji, da li je primereno događaju i šta bismo im mi predložili! I dok čekamo neke nove događaje, kako bismo to podelili sa vama, iskoristićemo fotografije sa održane Story zabave u oktobru. Na slikama su poznati parovi, pogledajte kako smo mi to ocenili.

Ana Bebic i Filip Miletic 1193175891 Fashion police: Story Celebrities party only!

Ana Bebić i Filip Miletić

Primer para koji je uskladio svoj styling. Ana Bebić je za ovu priliku izabrala odelo sa pantalonama zanimljivog kroja, faltama, pojasom i crnim linijama sa obe strane nogavice, klasičnu belu košulju, crnu pismo tašnu i crvene lakovane cipele, na kojima je akcenat. Sve ovo pristaje Aninim godinama i građi. Jedina zamerka jeste što bi ovaj look u kombinaciji sa klasičnim cipelama bio prikladan i za poslovni sastanak u toku dana. Ovakav tip događaja ipak traži malo više glamura. Filip Miletić je odabrao klasično crno odelo, sa satenskim reverima i crnim lakovanim cipelama, sve to nošeno na casual način. Poruka koju nam oni šalju je da jednostavno može biti i glamurozno.

Anabela Djogani i Mladen Radulovic 279173569 Fashion police: Story Celebrities party only!

Anabela i Mladen Radulović

Glamur jeste poželjan za ovakav događaj, ali kada su naše zvezde u pitanju, da li zbog nedovoljne edukacije, kućnog vaspitanja, ili preterane želje da se “doteraju”, wannabe glamur se pretvori u kič i neukus. Nažalost, Anabela Bukva je primer toga ovoga puta. Haljinu, kao nečiju kreaciju, nećemo komentarisati, jer je stvar ukusa, ali ćemo reći da ovaj model haljine ne odgova Anabelinoj građi, jer naglašava njen nepostojeći stuk, vizuelno je skraćuje, i  prenaglašava grudi, što jeste trend naših estradnih umetnica već dve decenije i porno diva, ali se smatra krajnjim neukusom. Ostali detalji stylinga su satenske rukavice, retro frizura i crveni karmin, koji nisu potrebni pored haljine sa previše akcenata. Mladen Radulović je za razliku od svoje partnerke, odabrao nešto što nikada neće biti promašaj, a to je klasika i sve crno. Ne znamo šta je Anabela želela da nam poruči, ali ovakav wannabe Dita Von Teese look definitivno nije za svakoga.

IMG 0255 Fashion police: Story Celebrities party only!

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović

Par Ikodinović – Bekvalac je primer neusklađenog stylinga. Zašto? Samo zbog jednog detalja, Dačinih Nike patika. Haljina sa štrasom na njoj i prljave patike na njemu ne čine sklad. Nataša na sebi ima mešavinu svega, stilova i boja. Ovaj estetski haos, koji najviše asocira na pokušaj Carrie Bradshaw stylinga, nam šalje poruku da, ukoliko ne znamo kako, ne pokušavamo ovako nešto.

IMG 0273 Fashion police: Story Celebrities party only!

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Wannabe loves lace mask detalj, detalj koji je bio u trendu 2009. godine, u okviru stylinga mnogih revija i kampanja, i već dve godine prepoznatljiv kao neizostavan kada je styling Lady Gaga-e u pitanju. Drago nam je da neko sme da ponese tako nešto na našoj javnoj sceni. Sviđaju nam se i Yves Saint Laurent cipele, iako smo ih na Jeleni već više puta videli, haljina je prikladan model za ovaj tip događaja, ali zahteva manji obim grudi. Ono što nam se ne sviđa, tj. ono što nije prihvatljivo, je izrastak i nepostojeća forma frizure. Duško je, poput većine muškaraca na ovom događaju napravio siguran odabir, tamne boje sa krojevima u trendu. Poruku koju mi šaljemo Jeleni, iznenadi nas nečim novim i potpuno drugačijim, jer ti to smeš da poneseš!

Comments