Nina Dobrev

Nina (Nina Dobrev) se uporno trudi, ali se rijetko pomiče s iste točke. Ovo izdanje i nije toliko loše, ali se po ničemu ne razlikuje od svih njenih ostalih, pa ne možemo reći da smo nešto posebno oduševljeni.

slika12 Fashion Police: Teen Choice Awards 2012

Monotono izdanje

Selena Gomez

Slatkica Selena (Selena Gomez) izgleda lijepo i mladenački, baš onako kako njoj i priliči. Roza boja odlično pristaje uz njenu put. Uz jednostavne cipele i nakit, postigla je dobar rezultat.

slika22 Fashion Police: Teen Choice Awards 2012

Selena je neodoljiva

Tejlor Svift

Američka miljenica Tejlor (Taylor Swift) je poznata po svom odličnom stilskom izričaju. Ovog puta je nadmašila samu sebe uz prekrasnu bijelu haljinu otvorenih leđa. Pošto je haljina dovoljno posebna sama po sebi, odlučila se za neutralne dodatke i to nam se posebno sviđa.

slika32 Fashion Police: Teen Choice Awards 2012

Najbolja haljina večeri

Lia Mišel

Svi već znamo da Lia (Lea Michele) obožava sve što svjetluca i bliješti, pa je tako bilo i ovoga puta. Već viđeno i pomalo dosadno, rekli bismo.

slika41 Fashion Police: Teen Choice Awards 2012

Promjena bi dobro došla

Lusi Hejl

Lusi (Lucy Hale) se odlučila na žarku boju haljine i glomazne sandale. Kombinacija je jako dobra, pogotovo uz ovu opuštenu pletenicu i jednostavnu šminku.

slika5 Fashion Police: Teen Choice Awards 2012

Lusi izgleda zavodljivo

Zoi Saldana

Zoi (Zoe Saldana) mnogi smatraju modnom ikonom. Ova kombinacija je korektna s obzirom na to da ona inače izgleda mnogo bolje i zanimljivije.

slika62 Fashion Police: Teen Choice Awards 2012

Zgodna Zoi

Gven Stefani

Najpoznatija kulerica, Gven (Gwen Stefani) je odlična, kao i uvijek. Odlučila se za kožu, tajice i mačkaste naočale, i uspjela izgledati kao rokerica i prava dama istodobno.

slika7 Fashion Police: Teen Choice Awards 2012

Gven je uvijek posebna

Kristen Stjuart

Čini se da se Kristen (Kristen Stewart) napokon pronašla. Izdanje je jako dobro, a čak su i frizura, šminka i stav i više nego dobri.

slika8 Fashion Police: Teen Choice Awards 2012

Kristen se napokon probudila

Zoi Dešanel

Uvijek vesela Zoi (Zoey Deschanel) nam ovdje ne izgleda baš dobro. Torba, haljina i cipele su odlični kao svaki komad za sebe, ali u ovoj kombinaciji nam i nisu baš legli.

slika9 Fashion Police: Teen Choice Awards 2012

Možeš ti to bolje, Zoi!

Izvor fotografija: holymoly.com


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love. Voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments