Serena Viliams

Serenu (Serena Williams) ne viđamo često, ali je ovog puta zaista nadmašila samu sebe. Haljina je predivna, i iako su cipele mogle biti malo bolje, zanemarit ćemo ih.

slika139 Fashion Police: Teška modna nedelja

Serena je predivna u narandžastom

Džejmi King

Džejmi (Jaime King) je postala redovita na društvenim događajima, i to nam je drago, jer nas uvijek razveseli svojim modnim izdanjima. Ovog puta se i ona odlučila za narandžastu haljinu koja joj odlično stoji, ali su odlične cipele i torba bacile haljinu u drugi plan.

slika234 Fashion Police: Teška modna nedelja

Odlične cipele i torbica

Ešli Grin

Mlada glumica Ešli Grin (Ashley Greene) je oduševila na crvenom tepihu ovog tjedna. Savršena haljina s prorezom, jednostavne cipele i upečatljiv make-up su pun pogodak za nju.

slika318 Fashion Police: Teška modna nedelja

Ešli bez mane

Kirsten Danst

Kirsten (Kirsten Dunst) je odabrala savršenu haljinu i savršenu torbicu, pa samim time, takva haljina i torbica zahtjevaju i savršen make–up i frizuru. Da se malo više potrudila oko toga, ovo bi vjerojatno bilo njezino najbolje izdanje ikada, a ovako je samo prolazno.

slika417 Fashion Police: Teška modna nedelja

Predivna haljina

Kristina Hendriks

Kristina (Christina Hendricks) se odlučila za, u potpunosti crnu kombinaciju, što nam pomalo smeta jer nju uvijek volimo vidjeti u bojama. Uz njenu blijedu put, crno nije sretna kombinacija. A nisu joj baš pomogli ni torbica i cipele.

slika513 Fashion Police: Teška modna nedelja

Bit će bolje drugi put

Eva Longorija

Eva (Eva Longoria) je gotovo uvijek u kratkim haljinama, pa ju je pomalo čudno vidjeti u ovakvom izdanju. Boja haljine i sjajan materijal i nisu baš pun pogodak, ali bar se potrudila.

slika614 Fashion Police: Teška modna nedelja

Eva u dugoj haljini

Kamila Bel

Iako je u posljednje vrijeme imala sjajne kombinacije, ova i nije baš na razini. Prosječna haljina, i nimalo zanimljivi dodaci. Kamila (Camilla Belle) sigurno može bolje.

slika79 Fashion Police: Teška modna nedelja

Nije ostavila dojam

Hajdi Klum

Što se dogodilo, Hajdi (Heidi Klum)? Odavno nismo vidjeli nešto ovako loše. Hajdi izgleda kao da je ispala iz devedesetih godina, kada je trash kultura doživjela svoj vrhunac. Iako uglavnom ima dobre kombinacije, ovo je apsolutni promašaj.

slika86 Fashion Police: Teška modna nedelja

Što je gore - haljina, remen ili frizura?

Izvor fotografija: tomandlorenzo.com


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love. Voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments