Vinona Rajder

Vinona (Winona Ryder) se odlučila za potpuno crnu kombinaciju i krajnji rezultat je jako elegantan i profinjen, te smo sigurni da je to i htjela postići. U svakom slučaju, lijepo i prikladno crvenom tepihu.

slika14 Fashion Police: Venecijanski filmski festival 2012.

Crna elegancija

Florens Velč

Draga nam Florens (Florence Welch) ima običaj biti drugačija, te joj je to i ovog puta uspjelo. Vjerujemo da je ona jedina osoba koja bi mogla iznijeti ovu kombinaciju i izgledati odlično.

slika24 Fashion Police: Venecijanski filmski festival 2012.

Zaigrana Florens

Kejt Hadson

Jedno od najljepših izdanja je sigurno bilo ono lijepe Kejt (Kate Hudson). Duga zlatna haljina i modni dodaci u istoj boji, učinili su da Kejt izgleda zaista posebno te večeri. Također, sve pohvale za frizuru i šminku.

slika34 Fashion Police: Venecijanski filmski festival 2012.

Odlična Kejt

Naomi Vots

Naomi (Naomi Watts) se također odlučila za zlatnu haljinu, uz koju je kombinirala jarki crveni ruž. Moramo priznati da odlično pristaje uz njenu blijedu put.

slika42 Fashion Police: Venecijanski filmski festival 2012.

Lijepa Naomi s mužem

Kasia Smutniak

Model i glumica Kasia Smutniak (Kasia Smutniak) izgleda zanosno u crvenoj dugoj haljini. Odlučila se za minimalističko izdanje i odlično ga izvela.

slika53 Fashion Police: Venecijanski filmski festival 2012.

Crvena za Kasiu

Leticija Kasta

Lijepa francuska glumica Leticija Kasta (Laetitia Casta) nas je oduševila. Mora da je ova haljina bila dosta težak izbor za nju, ali sa crnim donjim rubljem je postigla da izgleda profinjeno, a ne vulgarno.

slika6 Fashion Police: Venecijanski filmski festival 2012.

Odvažna Leticija

Blejk Lajvli

Dugonoga Blejk (Blake Lively) odlično nosi ovu haljinu, kojom je najavila najpopularniju boju nadolazeće sezone. Šljokice ne zahtjevaju pretjeran nakit, pa ga je smanjila na minimum.

slika71 Fashion Police: Venecijanski filmski festival 2012.

Uvijek zgodna Blejk

Rejčel Vajs

Rejčel (Rachel Weisz) nas je ostavila bez teksta u ovoj bijeloj haljini koja joj fantastično stoji. Uz predivan make-up i raspuštenu kosu, ovo je sigurno jedno od njezinih boljih izdanja.

slika8 Fashion Police: Venecijanski filmski festival 2012.

Rejčel je oduševila

Izvor fotografija: glamourmagazine.co.uk


Darija Jelavić je autorica bloga From Paris With Love. Voli sve što nije obično i sve što ne vole mladi. Voli zapažati detalje i vidjeti neprimjetno u svemu, jer je to ono što život čini zanimljivijim. Kad odraste želi biti Lady Gaga.

Comments