Hot topics

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Courreges

Ovo je kampanja kakvu sasvim sigurno nismo očekivali od bilo kog brenda budući da nema modela, već SS20 kolekciju nosi Harley Weir koja ju je i fotografisala. Mesto snimanja je zapravo njena kuća u Londonu, a dinamičnosti kampanje doprinosi i činjenica da se za te potrebe penjala svuda po kući ili pravila selfije, istovremeno noseći nove komade poput odela, gingham košulja, suknji, farmerki, kožnih čizama… Razigrano, upečatljivo i definitivno nezaboravno!

Gucci

Gucci AW19 kampanju je fotografisao Glen Luchford i ona ukratko priča priču o modi i novinama prošlog veka. Tako, fotografije kampanje prikazuju starinske kioske sa novinama, ateljee, backstage prostore ili same ulice Pariza dok je u prvom planu naravno uvek odeća. Kampanju prati i film koji dodatno ističe ekscentričan stil brenda koji je sasvim očekivan kada je u pitanju Alessandro Michele.

Chopova Lowena

Gimnastika na konjima – ovako bi se najpreciznije mogla opisati AW19 kampanja brenda. Ova smela zabava nije samo tema kampanje, već je ideja utkana i u samu kolekciju – Emma Chopova i Laura Lowena su se potrudile da spoje raskoš sporta i tradicionalnu albansku nošnju, zbog čega kampanja uključuje članove britanske konjice koji izvode vratolomije na svojim četvoronošcima dok nose živopisne odevne komade. Fotograf kampanje je Charlotte Wales, dok je Agata Belcen glavni stilista.

Givenchy

Vest da je Ariana Grande zaštitno lice Givenchy AW19 kampanje sada već svi znaju, ali čini se da nam nikada neće dosaditi da komentarišemo kako je cela ta priča prosto genijalna! Seriju portreta uradio je Craig McDean, a kampanja ima i svoj zvanični haštag – #Arivenchy. Pevačica nosi komade iz Winter of Eden kolekcije, u kombinaciji sa svojim prepoznatljivim ajlajnerom i ekstremno dugim repom. Savršen spoj mladalačkog i klasičnog!

View this post on Instagram

#ARIVENCHY 1/15

A post shared by GIVENCHY (@givenchyofficial) on

View this post on Instagram

#ARIVENCHY 4/15 #GivenchyEden

A post shared by GIVENCHY (@givenchyofficial) on

View this post on Instagram

#ARIVENCHY 12/15 #GivenchyEden

A post shared by GIVENCHY (@givenchyofficial) on

View this post on Instagram

#ARIVENCHY 8/15

A post shared by GIVENCHY (@givenchyofficial) on

Naslovna fotografija: instagram.com/chopovalowena

Ivana

Editors choice