Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, FASHION&FRIENDS, predstavio je novu kampanju za jesen 2016. pod nazivom “Fashion Twins“. Glavni protagonisti kampanje su blizanci koji su učestvovali u nesvakidašnjem YouTube show “Fashion&Twins“, nastalom u saradnji sa Wannabe Magazine-om. U središtu pažnje nalaze se jednojajčane sestre Maja i Ana Jakovljević, kao i braća Nemanja i Aleksandar Igić koji su publiku i stručni žiri osvojili svojim šarmom, izuzetno jakom pozitivnom energijom, ali i originalnim načinom na koji prikazuju ključne komade brendova iz ponude Fashion&Friends. Kampanju je ovekovečio beogradski fotograf Miomir Milić.

FashionTwins Fall16 1 Fashion Twins reklamna kampanja za sezonu jesen/zima 2016. FashionTwins Fall16 2 Fashion Twins reklamna kampanja za sezonu jesen/zima 2016. FashionTwins Fall16 3 Fashion Twins reklamna kampanja za sezonu jesen/zima 2016. FashionTwins Fall16 4 Fashion Twins reklamna kampanja za sezonu jesen/zima 2016.

U kampanji su prikazani MUST HAVE komadi svetski najpoznatijih urbanih brendova iz ponude Fashion&Friends kao što su Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Liu Jo, Levi’s, Scotch&Soda, Calvin Klein jeans, SuperDry, Timberland, Levi’s, NZA New Zealand i drugi.

FashionTwins Fall16 6 Fashion Twins reklamna kampanja za sezonu jesen/zima 2016. FashionTwins Fall16 7 Fashion Twins reklamna kampanja za sezonu jesen/zima 2016. FashionTwins Fall16 8 Fashion Twins reklamna kampanja za sezonu jesen/zima 2016. FashionTwins Fall16 5 Fashion Twins reklamna kampanja za sezonu jesen/zima 2016.

Multibrand prodavnice FASHION&FRIENDS se nalaze u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš, Crnoj Gori – Podgorica, Budva i Kotor, Makedoniji – Skoplje kao i Hrvatskoj – Zagreb, Rijeka i Split.

Photo:Miomir Milić

Makeup: Vesna Dobričić

Hairstyle by: Dragan Taubner

Styling: Fashion&Friends, Dejana Momčilović

Models: Maja i Ana Jakovljević, Aleksandar i Nemanja Igić

Created by: Jasenka Stekić (Fashion Company), Nina Milović (Wannabe Magazine)

Comments