Lako je pričati o modnim trendovima i lako je savetovati devojke šta je IN, šta treba da imaju u ormarima, kako to da kombinuju i ostvare najbolji efekat, lako je pričati o svemu ovome kada imamo pune ormare baš te, prave, nove-novcate garderobe koja kao da je došla u naš život direktno sa Instagrama i Pinteresta. A šta kada baš i ne raspolažemo tolikom količinom odeće i kada nam je teško da ispratimo trendove kada imamo staru garderobu koja nije ni IN ni OUT, već nešto između – klasično i već viđeno, ali ne na onaj dobar način? Pa, ništa. Tada treba da se setiš da se stil ne kupuje, već se gradi i pokušaš da svoju staru odeću stilizuješ tako da izgleda novo, drugačije i nikako monotono i već viđeno. Evo nekoliko trikova.

Sloj po sloj

Slojevito oblačenje je iz sezone u sezonu jako popularno, a zapravo ti i nije potrebno mnogo nove odeće da bi isratila ovaj trend koji je atraktivan, ali i prilično praktičan za promenljivo vreme. Šta je u igri? Sve! Haljina preko koje ćeš obući bluzu ili košulju, košulja preko koje ćeš obući prsluk, majica preko koje ćeš obući haljinu i tako u krug. Izgledaš osveženo i stylish, a nisi kupila baš ništa!

autfit1 Fashion Update: 4 trika kako da tvoja stara odeća izgleda kao nova autfit2 Fashion Update: 4 trika kako da tvoja stara odeća izgleda kao nova
Comments