Najpoznatiji multibrand concept store u regionu, Fashion&Friends, predstavio je novu kampanju za jesen/zimu 2014, kojom dominira apolutni hit sezone – tretirani denim svih krojeva, a modeli su senzualni, mladalački i sexy.

Atmosferu koja predstavlja mix uticaja divljeg zapada i najboljeg od rokenrola u napuštenom industrijskom zdanju ovekovečio je beogradski fotograf Mika Knežević. Glavne zvezde kampanje su modeli agencije FOX – Jelena Matić, Dušan Jakšić, Maja radovanović, Stevan Litvinjenko, Dimitrije Saratlić i Marko Popara.

Po kreativnom konceptu Jasenke Stekić, u kampanji su predstavljeni najatraktivniji komadi svetski najpoznatijih urbanih brendova iz ponude Fashion&Friends kao što su Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Guess, Levi’s, Scotch&Soda, Timberland, Levi’s, Gaudi, NZA New Zealand i drugi, jasno apostrofirajući da modno geslo za sezonu jesen/zima 2014. glasi – Mix & Match – kombinovanje modela, brendova, krojeva i boja na način da najbolje reflektuju vaš buntovnički stav, kreativnost, seksepil i želju da život živite punim plućima.

Multibrand prodavnice Fashion&Friends nalaze se u Srbiji – Beograd, Novi Sad, Kragujevac i Niš, Crnoj Gori – Podgorica i Budva, Makedoniji – Skoplje, kao i u Hrvatskoj – Zagreb i Split.

FASHIONFRIENDS True blues kampanja FW14 2 Fashion&Friends: True blues kampanja FW14 FASHIONFRIENDS True blues kampanja FW14 1 Fashion&Friends: True blues kampanja FW14
Comments