Ono što nam je svima poznato kada je moda u pitanju jeste da su Parižanke, tačnije žene iz cele Francuske neprevaziđene sa svojim stilom i uvek drugačijim izgledom. Međutim, ne postoji niko ko bi mogao da kaže da su Italijanke nešto lošije ili da kaskaju za Parižankama, Njujorčankama… Milano je prestonica mode, a u njemu se krije ovih 6 dama koje vredi pronaći i pratiti na društvenim mrežama, jer pružaju mnogo inspiracije i ideja, ali i lekcija o stilu.

Kandela Novembre

Iako iz Argentine, Kandela je neko ko već godinama živi u Milanu i u njemu je poznata po svojim fantastičnim modnim izdanjima zbog čega je prava IT devojka koja zaslužuje sve pohvale i priznanja. Dovoljno je da “baciš” samo jedan pogled na njen Instagram profil i sve će ti biti jasno.

candela novembre dress outfit #FashionInspo: Italijanke koje vredi pratiti na Instagramu candela novembre neutrals outfit #FashionInspo: Italijanke koje vredi pratiti na Instagramu

Karlota Odi

Karlota je devojka koja je asistent Ane Del Ruso, koja je popularnost stekla svojim izgledom koji je uvek besprekoran. Ukoliko i jedna devojka zna kako da ukombinuje odevne komade sa detaljima i da ceo autfit bude statement onda je to upravo ona.

carlotta oddi crop top #FashionInspo: Italijanke koje vredi pratiti na Instagramu carlotta oddi outfit #FashionInspo: Italijanke koje vredi pratiti na Instagramu
Comments