Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Jeste da smo i dalje u svojim stanovima i kućama i da se pridržavamo svih mera, ali svet polako kreće da se vraća u normalu. I ako se do sada nisi vratila na posao, sva je prilika da će se to uskoro dogoditi, jer se neke mere popuštaju i deluje da se situacija smiruje.

To naravno ne znači da ćemo biti odjednom neodgovorni i da nećemo ulaziti u kuću željni svih aktivnosti napolju. Doziraćemo svoje izlaske i zato ćemo se truditi da svaki bude spektakularan. Zato ćemo se verovatno oblačiti kao da sutra ne postoji i jer smo postali željni sređivanja. 

Zato je vreme da primenimo sve one trendove koje smo istraživali dok smo bili u karantinu. I možda će vam se na prvu loptu učiniti nemogućim i malo čudnim, posebno zbog veoma jakih boja, ali uz malu pomoć moguće je nositi ih u gotovo svim prilikama.

Ovog proleća, dopuštamo bojama da uđu u naše garderobere ili da izađu, zavisi kako se posmatra:

Limun žuta 

Ne baš tako povoljna boja, čini se na prvi pogled. Mnogo prostora za grešku, mnogo loših poteza kada je kombinovanje ove boje u pitanju i mnogo stresa da sve to dobro ispadne. Tako je to sa limun žutom. Još jedan problem koji se može javiti sa žutom bojom jeste i mogućnost da odevni predmet deluje jeftino. Zato je najvažnije birati dobar kroj, koji i u ovoj boji izgleda savršeno. Limun žutu možeš nositi na više načina.

Jedan od načina može biti ukoliko odabereš samo jedan komad u limun žutoj boji, a drugi bude neke neutralne nijanse. Nikako ne miksaj više od dve boje. Evo na primer limun žuta i bela su super prijateljice. Biraj moderne komade i ne brini. 

View this post on Instagram

💛 #hi #imback

A post shared by @ durmanovica on

Kada kombinuješ belu i žutu, možeš dodati još jedan žuti detalj u vidu torbice i zlatnog nakita. Pun pogodak.

View this post on Instagram

💛

A post shared by Baddest (@beautiesfashions) on

I elegantnije varijante u ovoj boji mogu da deluju veoma skupo i da budu i te kako nosive. Nije stvar samo u tome da se odvažiš da obučeš ovako neki i sličan komplet. Stvar je u tome da se ti u tome osećaš veoma dobro i moćno! 

Mandarina narandžasta 

Prelazimo na drugu boju. Na listi trendi boja ovog proleća nalazi se i mandarina naranžasta. Da, ova boja je veoma upečatljiva sama po sebi i neko bi rekao možda čak i drečava. Zato je vrlo važno nositi samo ovu boju, jer u kombinaicji sa drugim bojama može dovesti do pojave kiča, sem ako nisi veoma stručna da znaš kako da izvedeš da deluje pristojno i sa više boja. Za početak, ukoliko želiš da nosiš ovu boju, pobrini se da to bude samo jedan komad. Ovu boju ćemo voleti i kada dođe leto, jer će se uz našu bronzanu boju tela slagati još bolje.

View this post on Instagram

Пока у нас спокойно, но с понедельника возможно грядут перемены. Будет объявлен комендантский час, выходить сможем только за продуктами, и аптеки! Полиция сможет запросить документы и уточнить куда едешь. 🚨 Сейчас за выход на пляж грозит штраф в 500$ (Сама лично видела, как выписывали!), если сопротивляешься, то арест сроком на 60 суток. А вот мой план на домашнюю изоляцию: ✅потренироваться на маме делать макияж 💄 что, зря училась? ✅прочитать книгу ✅продолжить изучать буквы и читать с ребёнком ✅радовать Вас красивыми фотографиями и полезной информацией ✅начать энергетические очищения ✅каждый день улыбаться себе, родным, небу, океану и солнцу! А ещё, я очень хочу, чтобы поскорее были все здоровы и счастливы! #наслаждениежизнью#красотажизни #океанмой#люблюпланету#майамибич#коронавирус#санниайлс#санниалсбич#москва#valentino#orangedress#behealty#nocoronavirus#miami#sunnyisles#hallandale#хамовники#olgaofficiel#palmbeach#палмбич

A post shared by Olga (@olgaofficiel) on

Editors choice