Jeste da smo i dalje u svojim stanovima i kućama i da se pridržavamo svih mera, ali svet polako kreće da se vraća u normalu. I ako se do sada nisi vratila na posao, sva je prilika da će se to uskoro dogoditi, jer se neke mere popuštaju i deluje da se situacija smiruje.

To naravno ne znači da ćemo biti odjednom neodgovorni i da nećemo ulaziti u kuću željni svih aktivnosti napolju. Doziraćemo svoje izlaske i zato ćemo se truditi da svaki bude spektakularan. Zato ćemo se verovatno oblačiti kao da sutra ne postoji i jer smo postali željni sređivanja. 

Zato je vreme da primenimo sve one trendove koje smo istraživali dok smo bili u karantinu. I možda će vam se na prvu loptu učiniti nemogućim i malo čudnim, posebno zbog veoma jakih boja, ali uz malu pomoć moguće je nositi ih u gotovo svim prilikama.

Ovog proleća, dopuštamo bojama da uđu u naše garderobere ili da izađu, zavisi kako se posmatra:

Limun žuta 

Ne baš tako povoljna boja, čini se na prvi pogled. Mnogo prostora za grešku, mnogo loših poteza kada je kombinovanje ove boje u pitanju i mnogo stresa da sve to dobro ispadne. Tako je to sa limun žutom. Još jedan problem koji se može javiti sa žutom bojom jeste i mogućnost da odevni predmet deluje jeftino. Zato je najvažnije birati dobar kroj, koji i u ovoj boji izgleda savršeno. Limun žutu možeš nositi na više načina.

Jedan od načina može biti ukoliko odabereš samo jedan komad u limun žutoj boji, a drugi bude neke neutralne nijanse. Nikako ne miksaj više od dve boje. Evo na primer limun žuta i bela su super prijateljice. Biraj moderne komade i ne brini. 

Kada kombinuješ belu i žutu, možeš dodati još jedan žuti detalj u vidu torbice i zlatnog nakita. Pun pogodak.

I elegantnije varijante u ovoj boji mogu da deluju veoma skupo i da budu i te kako nosive. Nije stvar samo u tome da se odvažiš da obučeš ovako neki i sličan komplet. Stvar je u tome da se ti u tome osećaš veoma dobro i moćno! 

Mandarina narandžasta 

Prelazimo na drugu boju. Na listi trendi boja ovog proleća nalazi se i mandarina naranžasta. Da, ova boja je veoma upečatljiva sama po sebi i neko bi rekao možda čak i drečava. Zato je vrlo važno nositi samo ovu boju, jer u kombinaicji sa drugim bojama može dovesti do pojave kiča, sem ako nisi veoma stručna da znaš kako da izvedeš da deluje pristojno i sa više boja. Za početak, ukoliko želiš da nosiš ovu boju, pobrini se da to bude samo jedan komad. Ovu boju ćemo voleti i kada dođe leto, jer će se uz našu bronzanu boju tela slagati još bolje.

Comments