Uprkos tome što obožavamo jesen, tople tonove, lišće koje opada, topao čaj i gledanje filmova u nedogled, ipak s vremena na vreme dešava se da zapadnemo u monotoniju. I to ne samo što se života tiče, već i odeće i obuće. Čim nastupe nešto niže temperature, većina nas se ušuška u neki topli džemper, navuče farmerke i obuje neke jednostavne čizmice, i to je to. Baš iz tog razloga smo odlučili da te inspirišemo za ovogodišnju jesen, kako ne bi došlo do tog dosadnog, stalno istog izgleda. Čini nam se da plitke, kožne čizme do članaka takozvane ankle boots nikad neće izaći iz mode, a ujedno ne ponestaje nam ideja za njihovo kombinovanje. One mogu da budu statement komad svakog autfita, a na tebi je da se odlučiš da li preferiraš skroz jednostavne crne ili pak nešto malo upadljivije čizmice. Odabrali smo devet različitih autfita, tačnije devet načina kako da stilizuješ plitke čizme ove jeseni, tako da više ne bude dosadnih i klasičnih kominacija.

Majica u kombinaciji sa midi haljinom i šeširom

Ovaj autfit je nesvakidašnje privlačan, midi haljina ga čini potpuno drugačijim od svega što smo do sad videli, a šešir je samo dodatno “začinio” celu ovu kombinaciju.

4 7 #FashionInspo: Kako da stilizuješ plitke čizme ove jeseni

Majica na duge rukave plus haljina na bretele

Što su temperature niže, to su rukavi na majici duži. Zlatno pravilo. A sad šalu na stranu, ovaj autfit može da se nosi u više prilika, a pritom je vrlo jednostavan za ukombinovati.

3 8 #FashionInspo: Kako da stilizuješ plitke čizme ove jeseni

Bela haljina i crna kožna jakna

U pitanju je kombinacija različitih stilova. Nema ništa lepše nego kad neko ume da iznese ovako nežnu haljinu i bajkersku kožnu jaknu, koje na prvi pogled izgledaju nespojivo.

5 7 #FashionInspo: Kako da stilizuješ plitke čizme ove jeseni
Comments