Blizanci nas i dalje teraju na smeh do suza iz dana u dan. Fashion&Friends i Wannabe Magazine pripremili su show koji već evo tri epizode zabavlja sve one koji su ih odgledali, budući da blizanačke priče i prisećanja na njihove zanimljive događaje iz detinjstva moraju da vas nasmeju, ali i vas same vrate u vreme dok ste odrastali i pravili nestasluške zajedno sa braćom ili sestrama. No, sve to je dosta bolje kada slušate iz ugla dvoje mladih ljudi koji su rođeni u isto vreme i koji čitav život sve rade zajedno.

andjela i tijana Fashion&Twins: Anđela i Tijana Milovanović, 3. epizoda

Takvu priču su nam u 3. epizodi ispričale i sestre Tijana i Anđela Milovanović iz Novog Sada. Njihov savršeni osmeh će sigurno uticati na to da odmah budete raspoloženiji, a dogodovštine kojih su se prisećale će vas garantovano nasmejati i učiniti da ih sasvim upoznate, jer su iskreno govorile o svemu što su volele da rade kao devojčice, ali i svemu onome što im je sad primamljivo, te onome što i dan danas rade zajedno.

Ukoliko još uvek niste pogledali i poslušali priču sestara Milovanović, sada je pravi momenat za to, jer nas već večeras od 21h na YouTube kanalu Wannabe Magazine-a očekuje novi par, brat i sestra, Mina i Andrej Radović, koji su ujedno najmlađi par u ovom show-u. Ostavljamo vas da uživate i dobro se zabavite.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Comments