Show koji polako osvaja sve je već počeo, a objavljena je i druga epizoda u kojoj su se predstavili braća Dragan i Bojan GrebićFashion&Friends i Wannabe Magazine napravili su odličnu saradnju i plasirali jedinstveni YouTube show koji još niko nije imao priliku da vidi pre. Sve ono što smo zajedno sa blizancima pripremili za vas iz dana u dan biće pred vama u vidu novih epizoda, koje se emituju svako veče od 21h na YouTube kanalu Wannabe Magazine-a.

bojan i dragan3 Fashion&Twins: Dragan i Bojan Grebić, 2. epizoda

Druga epizoda je predstavila braću Grebić iz sela Jamena kod Šida, ali već neko vreme žive u srpskoj prestonici zbog studija. Njihov budući poziv je veoma interesantan, budući da su studenti Vojne akademije, ali iako možda to ne biste rekli, veoma vole modu, sve ono što je u vezi sa njom, a druženje sa ekipom Wannabe Magazine-a im je bilo jedinstveno i veoma zanimljivo iskustvo, što možete i čuti u epizodi u kojoj se predstavljaju. Osim toga, izneli su razne zanimljivosti iz svog detinjstva, odrastanja i svega onog što pamte kao zabavno iz tog perioda. O tome kako provode dan, šta vole da rade, kako vole da ispunjavaju slobodno vreme braća Grebić su iskreno pričala i dobro su nas nasmejali nekim anegdotama, zbog čega ne biste smeli da propustite ovu drugu epizodu show-a “Fashion&Twins“.

Nakon gledanja druge epizode, večeras u 21h očekuje nas i treća epizoda u kojoj će se predstaviti sestre Milovanović, Anđela i Tijana. Svojim zanimljivim pričama i prisećanjima nekih smešnih događaja iz njihovog života, ove bliznakinje obećavaju dobar provod, pa je iskrena preporuka da ih obavezno pogledate.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Comments