Ukoliko ste ljubitelj show programa koji nisu očekivani i svakidašnji, onda vam se sigurno dopalo sve ono što smo snimali i što vam sada prezentujemo u saradnji sa blizanačkim parovima. ovog puta, Fashion&Friends i Wannabe Magazine spremili su svima jednu zaista dobru i nesvakidašnju zabavu.

andrej i mina2 Fashion&Twins: Mina i Andrej Radović, 4. epizoda

U 4. epizodi predstavio nam se najmlađi par blizanaca, brat i sestra, Mina i Andrej Radović. Kako su najmlađi, tako su verovatno i najslađi, a pričama o sebi, svom detinjstvu će vas sigurno dobro nasmejati. Oni su se potrudili da ispričaju sve ono čega su se prisetili iz detinjstva, svih zanimljivih događaja i nestašluka koje su pravili. Dobro su se i sami zabavili, što ćete svakako videti, pa tu pozitivnu energiju prenose dalje. Ukoliko još uvek niste pogledali epizodu u kojoj su njih dvoje na YouTube kanalu Wannabe Magazine-a.

Nakon ove epizode je vreme da najavimo još dve sestre bliznakinje i 5. epizodu u kojoj ćete imati priliku da upoznate Milicu i Jelenu Jovanović iz Niša koje vas očekuju na našem kanalu već večeras od 21h.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu

Comments