Čuveni Fatboy Slim, kao i Joe Goddard iz projekta Hot Chip pridružiće se listi DJ zvezda koji će voditi muzičke radionice u okviru internacionalnog Burn Studios takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici. Zajedno sa Maceom Plexom, Solomunom i Steveom Lawlerom, oni će raditi sa finalistima takmičenja kako bi unapredili njihov talenat i pripremili ih za ostvarenje sna: letnji angažman u nekim od najboljih klubova na ostrvu zabave!

U prvoj rundi takmičenja, potrebno je da kreiraš DJ miks u trajanju od 15 do 20 minuta, koji će sadržati bar jednu pesmu sa aktuelne Beatportove top 100 liste, i da ga dostaviš do 18. marta putem linka www.mixcloud.com/burnstudiosresidency

U drugom krugu, učesnici će se takmičiti na žurkama koje će biti organizovane širom Srbije, a jedan finalista iz naše zemlje, zajedno sa predstavnicima iz ostalih zemalja, provešće čak 13 nezaboravnih dana na događaju International Music Summit na Ibici, od 20. maja do 2. juna. U tom periodu, oni će imati ekskluzivnu priliku da učestvuju u muzičkim radionicama i treninzima sa nekim od najpoznatijih svetskih DJ-eva i da iskuse neponovljivi noćni život Ibice. Nakon toga, biće izabrana tri pobednika koji će dobiti letnje rezidenture u klubovima među kojima su Café Mambo i Sankeys, kao i mesečnu platu i smeštaj na ostrvu.

 

Comments