Ukoliko niste bili sigurni šta od obuće biste najradije nosili ove jesenje sezone – imamo rešenje za vas. Odnosno, Fendi ima rešenje – a u pitanju je njihov najnoviji model patika nazvan Fendi Flow. Ovaj model patika poželećete odmah ukoliko ste pravi sneaker-head, ali i ukoliko niste, sigurni smo da će vas brzo osvojiti kao i što su i nas. Ove patike mogli smo videti na modnoj reviji Fendi kolekcije za sezonu jesen/zima 2021. gde su već zapale za oko najpoznatijim influenserima i osobama od stila.

Fendi Flow patike možemo videti u nekoliko različitih kolor varijanti, od potpuno bele i potpuno crne, do zanimljivih kombinacija signature Fendi boja koje uključuju crvenu, žutu, plavu i braon boju. Ove patike imaju veoma savremenu formu koja dobro oblikuje stopalo, a odlikuju ih i elastične pertle, chunky đon koji je i dalje u trendu, rajsfešlusi sa strane, kao i trake iznad pete na kojima piše upravo “Fendi Flow”. Ovo je do sada možda najinovativnija patika brenda Fendi, koja je sigurno samo jedan od koraka ovog brenda da proširi svoje tržište i popularnost među mladom publikom koju interesuje street style.

Silvia Venturini, kreativna direktorka modnih aksesoara i muških kolekcija u brendu Fendi, za Fendi Flow patike izjavila je da se u njima možete osećati kao pravi trkač jer su izuzetno lagane, ali isto tako su i veoma urbane. Dodatni iznenađujući estetski momenat kod ovih patika je i čuveno Fendi slovo F, koje se dijagonalno proteže preko strane patika, odnosno strane njihovog urbanog chunky đona.

Comments