Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Fenomen modnih blogova prepoznali su magazini, konzumenti, kritičari i modne blogerke. Internet je omogućio devojkama koje vole i poznaju modu da o njoj pišu, promovišu trendove koji im se dopadaju, predstavljaju lični stil kroz fotografije i predloge sezonskog, dnevnog, poslovnog, svečanog autfita – za svaku priliku.

Skeptici su već prestali da se pitaju šta u stvari ove devojke rade i šta to uopšte znači biti modna blogerka, dok su kritičari počeli da se pitaju šta je ono što određuje popularnost modnog bloga. Blogerke i modni magazini su međutim, prepoznali ekspanziju širenja modnog horizonta i povezli se na ovom uspinjućem talasu.

Još jednom, Internet je pokazao svoju medijsku moć i sposobnost da dopre tamo gde su drugi mediji zatvoreni i ograničeni. Vodeći fashion i lifestyle magazini u poziciji su da favorizuju svoje omiljene blogerke, promovišući njihov rad i nazivajući ih najboljima u Srbiji. Dok se magazin “Elle” odlučio da za kolumnistkinju angažuje modnu blogerku Vanju Milićević, uredništvo modnog magazina “Harper’s Bazaar” u svom poslednjem broju odvojilo je čak četiri strane na kojima modne savete daju četiri modne blogerke: Miljana Zečević, Jovana Radojičić, Zorana Jovanović, Jovana Petković. Portal “24 sata” je za najbolju proglasio Branislavu Antović, a hrvatski portal “Buro 24/7” u top 5 srpskih blogerki svrstao je: Miju Knežević, Jelenu Karakaš, Jovanu Radojičić, Milicu Obradović i Vanju Milićević.

modna blogerka Fenomen: Srpske modne blogerke

Editors choice