Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Za Ferdži (Fergie) je ovo treća naslovna strana ovog magazina, a ovaj put je fotografisao Norman Džin Roj (Norman Jean Roy) u Los Anđelesu. Cilj je bio predstaviti Ferdži u prirodnom, seksi look-u koji je tokom godina postao njen zaštitni znak. Ferdži ima 36 godina i izgleda potpuno fantastično. Za sebe kaže da je mlada duhom i ne plaši se starenja. Takođe, govori o bendu Black Eyed Peas i nesuglasicama koje ih prate proteklih godina. Ferdži je nedisciplinovana po pitanju hrane, te joj težina stalno varira, a žuta štampa piše da je trudna, svaki put kad dobije koji kilogram. Na naslovnoj strani nosi kožni oklop modne kuće Hervé Léger by Max Azria. Na ostalim fotografijama najviše odevnih komada pripadaju brendovima La Perla, DKNY i Mugler.

144 Fergie za Allure jul 2011. 228 Fergie za Allure jul 2011. 322 Fergie za Allure jul 2011. 423 Fergie za Allure jul 2011. 516 Fergie za Allure jul 2011. 617 Fergie za Allure jul 2011. 711 Fergie za Allure jul 2011. 810 Fergie za Allure jul 2011. 95 Fergie za Allure jul 2011.
Milica Jarić je na papiru diplomirani ekonomista, a u stvarnosti zaljubljenik u modu, filmove Vudi Alena i poeziju Majakovskog. Ponaša se u skladu sa svojim godinama samo kada je neophodno, obožava svog psa, crnu kafu, najviše para troši na haljine, a kada bi mogla, obojila bi ceo svet u nijanse plave. “A girl should be two things: classy and fabulous.” (Coco Chanel)

Editors choice