1/2

Otkrij novu Miss Hippie maskaru i učestvuj u L’Oreal Paris nagradnoj igri! Možeš osvojiti karte za sva četiri dana EXIT festivala, a evo šta je potrebno da uradiš:

Podeli svoj festivalski #misshippie makeup look sa jednom od četiri blogerke Ninom Milović, Jovanom Radojičić, Anastasijom Đurić ili Ivom Čuljak i možeš osvojiti karte za svoj omiljeni letnji festival. Napravi selfie fotografiju na kojoj ćeš pokazati svoje makeup umeće i novu L’Oreal Paris Miss Hippie maskaru, objavi je na svom Instagram profilu uz 3 hashtag-a: #festivalready, #misshippie i #lorealparis.

Ispod fotografije blogerke koja prikazuje svoj look ostavi komentar kako bi mogla da prati tvoje učešće i možda odabere baš tvoj Miss Hippie look! Dobitnica će biti proglašena 5. jula u 13h ispod fotografije blogerke na Instagramu i kontaktirana radi preuzimanja karte. Budi kreativna i spremi se za festival! Srećno!

A koji je tvoj Miss Hippie look?

Hippie Romantic

anastasija #festivalready: Odaberi pravi Miss Hippie look za sebe

Ukoliko si nežna i romantična, poput Anastasije i obožavaš da se šminkaš u tom stilu, isprobaj jednostavan i za svaku priliku savršen makeup. Obrve definiši olovkom odgovarajuće nijanse, a za upečatljiv pogled izvuci savršenu liniju ajlajnerom. Izgledaćeš još zavodljivije sa mnogo Miss Hippie maskare, a svom izgledu dodaj “final touch” suptilnim sjajem u nežnoj narandžastoj nijansi.

Hippie Rock

iva #festivalready: Odaberi pravi Miss Hippie look za sebe

Ako je tvoj izbor “opasan” rock stil kao i Ivin, neka tvoj makeup look uključi naglašene obrve, zavodljivi smokey eyes u tamnijim nijansama, mnogo Miss Hippie maskare i neizostavni bordo sjaj. Sa ovakvim izgledom ćeš svakako privlačiti pažnju i biti primećena na svom omiljenom letnjem festivalu.