Antalijski deo Turske je već petu godinu zaredom prva destinacija koju u agenciji Filip Travel biraju oni koji su spremni na pravo uživanje.

Veliki hotelski kompleksi i luksuzni rizorti krase dugu raskošnu obalu, a jedni su on najnovijih i najmodernijih u Evropi. Hoteli u zaleđu imaju dosta šume, vegetacije i planinske vence, a ispred je nepregledno modro plavo more.

Hoteli u Alanji, Lari, Kemeru, Beleku i mestu Side poznati su po najkvalitetnijoj all inclusive usluzi koja omogućava bezbrižan odmor uz značajno manje vanpansionske troškove.

Letnja sezona 2013. počela je još polovinom maja i hiljade putnika neometano uživaju na peščanim plažama u opuštenoj atmosferi.

Mladima, parovima je, kao i prethodnih godina, najprivlačnija Alanja – zbog uzbudljivog noćnog života, velike ponude restorana, barova, klubova, ali i atrakcija na vodi i bogate fakultativne ponude.

Uz Last minute ponude koje su tipične za ovaj period sezone, interesovanje za letovanje početkom jula meseca značajno je poraslo.

Hotel na plaži, doručak, ručak, večera, užine, osvežavajuća pića i dezerti, a sve to upotpunjeno wellness & spa sadržajima, animacijom i atrakcijama na vodi za najmlađe – sada možete rezervisati po najnižim cenama.

Turistički aranžmani agencije Filip Travel obuhvataju direktan čarter let, odabranu hotelsku uslugu, kao i povratni transfer na relaciji aerodrom-hotel-aerodrom.

Alanja Hotel Granada Luxury Resort FILIP TRAVEL: Turska, za sve one koji žele pravi odmor

Alanja, hotel “Granada Luxury Resort”

Belek Cornelia Diamond tursko kupatilo FILIP TRAVEL: Turska, za sve one koji žele pravi odmor

Belek, “Cornelia Diamond” tursko kupatilo

Belek Hotel Cornelia Diamond FILIP TRAVEL: Turska, za sve one koji žele pravi odmor

Belek, hotel “Cornelia Diamond”

Hotel Granada Luxury Resort 2 FILIP TRAVEL: Turska, za sve one koji žele pravi odmor

Hotel “Granada Luxury Resort”

Hotel Granada Luxury Resort 3 FILIP TRAVEL: Turska, za sve one koji žele pravi odmor

Hotel “Granada Luxury Resort”

Prvi slobodan polazak je 3. jula – ugrabite svoje mesto na vreme!

Detaljnu Last minute ponudu možete pogledati ovde.

 

Comments