Netflix je u poslednje dve godine postao sinonim za zabavu i opuštanje, i mi se i ovog jula oslanjamo na njega. U nastavku teksta vam donosimo koji to novi filmovi imaju u julu svoju premijeru na našoj omiljenoj platformi. 

The Last Letter From Your Lover

Dve isprepletene priče, smeštene u sadašnjost i prošlost, prate Ellie Haworth (koju glumi zvezda filma “The Fault in our Stars”), ambicioznu novinarku koja otkriva mnoštvo tajnih ljubavnih pisama iz 1965. godine i odlučuje da reši misteriju zabranjene ljubavi čije su ona ogledalo. Dok otkriva priču o Jennifer Stirling, supruzi bogatog industrijalca, i Anthoniju O’Hareu, finansijskom novinaru koji je zadužen da napiše priču o njemu, paralelno počinje i njena ljubavna priča sa simpatičnim arhivarom koji joj pomaže da pronađe još pisama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by VRW Publicity (@vrwpublicity)

The Last Mercenary

Jean-Claude Van Damme glumi glavu ulogu u ovoj akcionog komediji koja nam dolazi na Netflix poslednjeg dana jula. On daje lik Richardu Brumèrue, bivšem članu francuske tajne službe koji sada frilensuje kao plaćeni vojnik. On ponovo ulazi u igru kada se njegov sin sa kojim je izgubio kontakt suoči sa optužbama za zločin koji nije počinio, a mafija pokušava da ga ubije. Film je na francuskom jeziku, prepun humora koji je karakterističan za ovaj narod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jean-Claude Van Damme (@jcvd)

Resort to Love

Christinu Milian, zvezdu Holmarkovih filmova, ovog puta imamo priliku da gledamo u potpuno drugoj ulozi. Kada njena muzička karijera doživi slom, ona prihvata ponudu kakvu nikada pre ne bi – da peva u luksuznom rezortu na tropskom ostrvu. Ipak, sigurno je ne bi prihvatila da je znala da se upravo tu venčava njen bivši verenik, i da će upravo ona morati da peva na njegovom venčanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @loving_inspo25

Comments