5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta!

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Bliži se prvi septembar! Bliži se početak školske godine! Pravo je vreme za porodičnu šoping avanturu! Farmerke, patike, rančevi, tunike… Na samo 30 minuta od Beograda nalazi se Fashion Park Outlet Centar Inđija, najomiljenija porodična šoping detinacija… Da li ste je već posetili? Sada je pravo vreme za izlet do Inđije! Ne propustite finalno sniženje kolekcije proleće/leto koja traje do 01. septembra!

Najpoznatiji svetski brenovi nikada nisu bli tako dostupni!

Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija 6 Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija! Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija 4 Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija! Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija 5 Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija!

Ovo je jedinstvena prilika da opremite školarce, jer su outlet cene dodatno snižene za 30 do 50%! Nikad se ne zna… Možda prigrabite neki komad i za sebe, a zatim napravite predah u nekom od naših kafea i restorana. Kapućino u Costa Coffee kafeteriji ili pica iz Giardina – sve zvuči jako primamljivo…

Očekujemo vas!

Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija! Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija 2 Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija!

 

Editors choice