10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Bliži se prvi septembar! Bliži se početak školske godine! Pravo je vreme za porodičnu šoping avanturu! Farmerke, patike, rančevi, tunike… Na samo 30 minuta od Beograda nalazi se Fashion Park Outlet Centar Inđija, najomiljenija porodična šoping detinacija… Da li ste je već posetili? Sada je pravo vreme za izlet do Inđije! Ne propustite finalno sniženje kolekcije proleće/leto koja traje do 01. septembra!

Najpoznatiji svetski brenovi nikada nisu bli tako dostupni!

Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija 6 Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija! Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija 4 Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija! Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija 5 Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija!

Ovo je jedinstvena prilika da opremite školarce, jer su outlet cene dodatno snižene za 30 do 50%! Nikad se ne zna… Možda prigrabite neki komad i za sebe, a zatim napravite predah u nekom od naših kafea i restorana. Kapućino u Costa Coffee kafeteriji ili pica iz Giardina – sve zvuči jako primamljivo…

Očekujemo vas!

Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija! Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija 2 Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija!

 

Editors choice