Bliži se prvi septembar! Bliži se početak školske godine! Pravo je vreme za porodičnu šoping avanturu! Farmerke, patike, rančevi, tunike… Na samo 30 minuta od Beograda nalazi se Fashion Park Outlet Centar Inđija, najomiljenija porodična šoping detinacija… Da li ste je već posetili? Sada je pravo vreme za izlet do Inđije! Ne propustite finalno sniženje kolekcije proleće/leto koja traje do 01. septembra!

Najpoznatiji svetski brenovi nikada nisu bli tako dostupni!

Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija 6 Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija! Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija 4 Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija! Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija 5 Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija!

Ovo je jedinstvena prilika da opremite školarce, jer su outlet cene dodatno snižene za 30 do 50%! Nikad se ne zna… Možda prigrabite neki komad i za sebe, a zatim napravite predah u nekom od naših kafea i restorana. Kapućino u Costa Coffee kafeteriji ili pica iz Giardina – sve zvuči jako primamljivo…

Očekujemo vas!

Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija! Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija 2 Finale finalnog sniženja u Fashion Park Outlet Centru Inđija!

 

Comments