Reebok Classics Best Graffiti žurka okupila je sve one koji vole odličan klupski provod i umetnost grafita. Brejk denseri, hip hoperi, ljubitelji street art kulture, mnogobrojne ličnosti iz javnog života, i ostali ljubitelji brenda Reebok Classics proveli su fantastično veče u klubu Fabrika, uz dobru atmosferu koju su pravili DJ Munja i MC Aleksandar. Reebok Classics partyju prisustvovali su i Reebok ambasadori Katarina Vučetić i Dario Ćirić, kao i popularni hip-hoper Marko Đurovski.

4 Finale konkursa za najbolji grafit: Reebok Classics Best Graffiti

Reebok ambasadori Katarina Vučetić i Dario Ćirić

Reebok fanovi okupili su se u klubu Fabrika, kako bi prisustvovali proglašenju najboljih grafitera, koji su se prijavili na konkurs – Reebok Classics Best Grafiti. Na konkurs je pristiglo oko 500 radova, koje su slali talentovani crtači, ljubitelji brenda Reebok Classics, a žiri je odabrao pet najboljih, koji su večeras, pred publikom pokazali svoje umeće i trudili se da budu što kreativniji. Najbolji grafiter, koji je osvojio publiku i žiri, nagrađen je nezaboravnim putovanjem u Berlin – grad grafita. Ostali finalisti osvojili su vredne Reebok Classics nagrade.

34 Finale konkursa za najbolji grafit: Reebok Classics Best Graffiti

Pet najboljih grafitera

20 Finale konkursa za najbolji grafit: Reebok Classics Best Graffiti

Nastup brejk densera

Reebok Classics je brend mladih koji su optimistični, pristupaju životu sa smislom za humor i žive za putovanja, vole sportsku eleganciju, tradicionalni kvalitet i stil. Reebok Classics traje za sva vremena, baš kao i najnovija Reebok Classics linija.

42 Finale konkursa za najbolji grafit: Reebok Classics Best Graffiti

Pobednik konkursa Danilo Radović osvojio je put u grad Grafita - Berlin

Pobedu na Reebok Classics Best Grafiti takmičenju odneo je mladi talentovani grafiter Danilo Radović i osvojio put u Berlin, grad Grafita.

Comments