Imamo najbolje klubove, najbolji noćni život i najlepše devojke. Ipak, izdvojilo se nekoliko vrsta devojaka koje možete sresti u večernjem provodu. Saznajte po čemu su one posebne.

Zmija, mačka, zebrica

To je pola devojka – pola animal print. Uglavnom je plava, sa jezivo ravnim šiškama i sisama do brade. Iz pupka joj viri Chanel privezak, original – razume se. Pravo krzno najviše voli da uskladi sa roze bojom. U klubu retko đuska, eventualno izvede neki mnogo kul pokret. Pošto je najčešće možemo videti u klubovima u kojima se ori turcizam, može se desiti da podigne ruku kada je “pogodi” neka pesma tipa “Pristajem na sve, samo kaži…”, a zatim nastavlja da sedi u društvu mladića riskantnog izgleda i još riskantnijih godina (najčešće je to vlasnik kluba). Prati modne trendove i divi se Marijani Mateus. Pije isključivo šampanjac.

Miranda ker opusteno izdanje Flora i fauna beogradskih klubova

Opuštena devojka

Devojka koja se oblači u skladu sa tim gde se nalazi. Diskretna šminka i modni detalji njen su zaštitni znak. Izlazi u većem društvu i igra kao da je niko ne gleda. Ume da se ponaša, ali i da se popne na sto u kafani. Pije samo da se “zagreje”.

Jesam pošla il’ sam došla?

Devojka iz teške provincije na prvoj godini studija u Beogradu. Jedva se naterala da se našminka, ne bi li je uopšte pustili u klub. Štikle sa mature za sva su vremena – eventualno dok ne diplomira. Celo veče stoji za barskim stolom sa drugaricama istog profila i pljuje sve te kurve oko sebe. Ne đuska, uglavnom blene u razuzdane igračice i odlazi kući smorena i razočarana. Pije sok što pršće, a ako baš mora, padne tu i neki sok od borovnjače.

Comments