Glumica Olivia Wilde napravila je veliki preokret kad je nakon tinejdžerske komedije Booksmart režirala triler Don‘t Worry Darling, u kom igraju Florence Pugh, Harry Styles i Chris Pine. Bioskopska premijera predstojećeg filma zakazana je za 23. septembar 2022. godine, ali nas je Wilde obradovala ranom objavom tizer trejlera.

U videu kao supružnike vidimo Florence i Harryja, par koji 50-ih živi idiličnim životom u eksperimentalnoj utopijskoj zajednici. Međutim, kratki tizer brzo poprima mračne elemente jer Pughin lik domaćice počinje da brine da li glamurozni život njenog muža krije uznemirujuće tajne. Kombinujući snimke šarmantnih pejzaža 50-ih i intenzivnih strastvenih scena Pughove i Stylesa, kao i “nesrećni okršaj” sa plastičnim celofanom, tizer podilazi pod kožu dok Pugh peva nekakvu zloslutnu pesmu. Sigurno ćete se zainteresovati o čemu zapravo govori Don’t Worry Darling

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olivia Wilde (@oliviawilde)

Pored režije, Olivia Wilde će i glumiti u ovom ostvarenju, kao i Gemma Chan, KiKi Layne, Nick Kroll, Dita von Teese, Timothy Simons, Ariel Stachel i Kate Berlant. Dont Worry Darling će biti njen drugi rediteljski poduhvat, dok će treći biti Perfect, biografski film o američkoj gimnastičarki Kerri Strugs koja pokušava da prevaziđe strašnu povredu kako bi dobila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 1996. Ostvarenje, u kom će igrati Mckenna Grace i Thomasin McKenzie, zasnovano je na memoarima pomenute sportistkinje.

Comments