Ovom prilikom, flydubai prikazaće širenje svoje mreže kao i niz inovativnih usluga koje pružaju svojim korisnicima.

flydubai je jedina aviokompanija koja nudi direktan let iz Beograda do Dubaija tri puta nedeljno. Početkom godine flydubai je pokrenuo biznis klasu, nudeći putnicima vise personalizovanu uslugu. Avioprevoznik flydubai takođe je postavio nove standarde u domenu zabavnog sadržaja “Inflight Entertainment”-a i nudi putnicima više od 1,000 sati non-stop zabave.

Tokom Sajma, svi posetioci štanda flydubai u hali 2 na nivou A, biće u prilici da rezervišu karte za direktan let na relaciji Beograd-Dubai po promotivnoj ceni  koje je aviokompanija omogućila specijalno za ovu priliku. Posebna tarifa karata iznosi 260 evra uključujući takse i odnosi se na cenu povratne karte za putovanja u periodu od 24. februara do 15. aprila 2014. godine. Povratna karta za Kolombo koštaće 490 evra uključujući takse, u periodu do 31. oktobra 2014. godine. Karte se mogu kupiti u flydubai kancelariji u Beogradu i svim oficijalnim turističkim agencijama u Srbiji. Za više informacija molim vas pozovite 011/328-2271.

Sajam turizma u Srbiji je najveći događaj u domenu turizma u jugoistočnoj Evropi. Prošle godine, Sajam turizma je imao preko 880 izlagača, sa više od 58,000 posetilaca. Bilo je prisutno preko 250 stranih izlagača iz 43 zemlje, a po svemu sudeći, ove godine taj broj će biti veći.

Our fleet 3 flydubai vas poziva na Sajam turizma

O flydubaiju:

flydubai nastoji da otkloni sve prepreke za putovanja i unapredi veze između različitih kultura u okviru svoje mreže poslovanja koja se konstantno širi. Od početka svog poslovanja u 2009. godini, flydubai je:

• kreirao mrežu sa više od 65 destinacija, a 17 novih linija pokrenuto je u 2013. godini

• otvorio 47 novih linija koje prethodno nisu bile u direktnoj vazdušnoj vezi sa Dubaijem ili nisu bile u sklopu linija UAE nacionalnog prevoznika iz Dubaija

• izgradila flotu od 36 aviona, od svoje prvobitne narudžbine koja je iznosila 50, a koja bi trebalo da bude gotova do 2015. godine

Takođe, fleksibilnost i agilnost u poslovanju kompanije flydubai, kao mladog avioprevoznika doprinela je ukupnom ekonomskom razvoju čitavog Dubaija, što je u skladu sa vizijom lokalnih vlasti da ohrabruje trgovinski i turistički promet na nedovoljno iskorišćenim tržištima.

Comments