Uplovite u čarobni svet mode i putovanja uz čuveni par, Murada i Natali Osman, poznat po tome što su proputovali ceo svet, napravili fantastične fotografije i svima nama pružili mogućnost da uživamo u prelepim prizorima i raskošnoj garderobi i nakitu koji ostavljaju bez daha. Dakle, volite modu, a inspirišu vas i putovanja? Onda će vas ove fotografije definitivno oduševiti.

Njihov fenomen (jer, kako drugačije nazvati reakciju koju su izazvali?!) poznat je na Instagramu pod hashtag-om #FollowMeTo, a njihove objave prikazuju neke od najlepših svetskih destinacija i Natali u neverovatnim kombinacijama sa potpisom “manjih” dizajnera širom sveta. Počevši od rodne Moskve, preko tropskog Balija, pa sve do ulica Londona, Mrtvog mora i još dalje, Murad i Natali su stvorili pravo umetničko delo objedinivši neke od najautentičnijih delova sveta i raskošnu, luksuznu modu koja ostavlja bez daha!

Sve savršene fotografije možete pronaći na Instagram profilu @muradosmann, a mi za vas danas izdvajamo tri najbolja autfita koje je Natali ponela tokom njihovog poslednjeg putovanja po Indiji.

Comments