Tokom letnjeg perioda, najlepši kontrast preplanuloj koži pruža široki, blistavi osmeh. Osmeh za kojim se okreću svi oko nas, koji je “zarazan”, koji i druge navodi na radost i smeh. Bilo da smo sa prijateljima na bazenu, u večernjoj šetnji, da smo u kancelariji ili na putu ka aerodromu, da pijemo koktel na peščanoj plaži ili uz partnera “lovimo” sunce među talasima – svoj osmeh, dobro raspoloženje i harizmu nosimo sa sobom. 

Isto tako, sa sobom nosimo i ogroman neseser. Znate na kakav neseser mislimo. Naša rutina nege uvek putuje sa nama – pa tako uvek uz sebe moramo imati serum, kremu za lice, kremu sa SPF-om, micelarnu vodu, umivalicu, kupku, šampon, i pre svega – pastu i četkicu za zube. Oralna higijena esencijalna je na svakodnevnom nivou, bilo da smo u svom domu ili hotelskoj sobi, a mi smo tu da vam predložimo praktičnu i laganu, efikasnu električnu četkicu za zube koju uvek možete imati uz sebe! U pitanju je FOREO ISSA 3, silikonska 4u1 električna četkica koja će promeniti sve što ste mislili da znate o oralnoj higijeni. Ova četkica brzo će postati vaš idealni novi partner u nezi – a u nastavku vam otkrivamo koje njene prednosti su nas oduševile!

issa 3 summer Podignite oralnu higijenu na sasvim novi nivo, uz jedinstvenu FOREO ISSA 3 električnu četkicu za zube

FOREO ISSA - budućnost oralne higijene

FOREO ISSA je prva silikonska električna četkica za zube na svetu – što je čini najnaprednijim izumom u oralnoj higijeni u poslednjih 70 godina. Švedska kompanija FOREO prva je primenila jedinstvena svojstva silikona u oralnoj higijeni, a njihova ISSA četkica kreirana je od hipoalergenskog, medicinskog silikona koji nudi nežna i efikasna rešenja. Kombinujući revolucionarne karakteristike i stil, FOREO ISSA je do čak 10,000 puta više higijenska od regularnih, najlonskih četkica za zube – i kao takva će u potpunosti transformisati vašu oralnu negu. Pokreće je inovativna Sonic Pulse tehnologija, zahvaljujući kojoj nudi do 16 nivoa intenziteta za ultimativno, personalizovano iskustvo!

issa 3 summer lifestyle Podignite oralnu higijenu na sasvim novi nivo, uz jedinstvenu FOREO ISSA 3 električnu četkicu za zube

4u1 - nega zuba, desni, jezika i obraza

Kada peremo zube, često zaboravljamo da oralna higijena zapravo podrazumeva i temeljno čišćenje desni, unutrašnjosti obraza i jezika. Uz novu FOREO ISSA 3 četkicu, kompletna rutina nege će vam uvek biti na umu! Glava ove četice kreirana je tako da njenom prednjom stranom čistite zube i desni, dok je zadnja namenjena čišćenju obraza i jezika. Upravo zbog ovoga, klinički je dokazano da FOREO ISSA 3 unapređuje celokupnu oralnu higijenu za čak 140%!* Nakon njenog korišćenja primetićete osećaj svežine u ustima, kao i blistavost osmeha i manju osetljivost desni. FOREO ISSA 3 ukloniće 30% više naslaga od regularne četkice, a čak 95% njenih korisnika izjavilo je da su njihovi zubi glatkiji nakon redovnog korišćenja.* Ready, brush, smile!

*Zasnovano na third-party kliničkom i konzumerističkom testiranju 

issa 3 lifestyle on table 3 Podignite oralnu higijenu na sasvim novi nivo, uz jedinstvenu FOREO ISSA 3 električnu četkicu za zube

Zaboravite na upalu desni uz FOREO ISSA četkicu za zube

Da li vam se do sada dogodilo da perete zube i nakon ispiranja primetite krv u lavabou? To je jedan od prvih znakova da su vaše desni upaljene – i da bi trebalo nešto da učinite po tom pitanju. Upaljene desni daleko su osetljivije na svaki dodir, te su im potrebne nežne masaže, čišćenje i antibakterijska nega. FOREO ISSA 3 će svojim silikonskim čekinjama, otpornim na bakterije, nežno masirati vaše desni – što rezultuje manje iritiranim desnima i zdravijim izgledom. Uz pomoć 11,000 pulsacija visokog intenziteta u minuti, silikonske čekinje FOREO ISSA 3 četkice ne samo što će vam pružiti ugodnu masažu već će i ukloniti neželjene naslage.

ISSA3 LIFESTYLE Podignite oralnu higijenu na sasvim novi nivo, uz jedinstvenu FOREO ISSA 3 električnu četkicu za zube

Zašto volimo FOREO ISSA električnu četkicu?

Kada razmišljamo o higijeni zuba, želimo praktično, dugotrajno i pouzdano rešenje. Četkicu koju možemo lako da održavamo čistom, koja je lagana i koja pruža vidljive rezultate. Glava FOREO ISSA 3 četkice traje čak 6 meseci, a njena velika prednost je što simulira prirodne pokrete pranja zuba – za razliku od drugih električnih četkica koje funkcionišu po principu rotacija i koriste se senzorima pritiska. Uz to, uz samo jedno USB punjenje, FOREO ISSA 3 može trajati i do čitavih godinu dana, te se ne morate brinuti da li ste njen punjač poneli sa sobom na putovanje! Poseduje ugrađen tajmer, indikator slabe baterije i posebnu opciju putnog zaključavanja. U potpunosti je vodootporna, a moramo dodati i da smo oduševljeni paletom boja u kojima dolazi (jer, estetika pre svega). Dodatno, nastala je održivim putem, veganska je i cruelty free – što samo čini da budemo još sigurniji u to da njenom kupovinom donosimo pravi izbor za sebe, ali i za okolinu.

ISSA3 RANGE Podignite oralnu higijenu na sasvim novi nivo, uz jedinstvenu FOREO ISSA 3 električnu četkicu za zube

Spremite se za godinu širokih osmeha uz pomoć FOREO ISSA silikonske, električne četkice za zube – koja će transformisati vašu rutinu oralne nege i pružiti vam blistavost zuba koju ste priželjkivali!

FOREO ISSA četkice možete pronaći na ananas.rs i bazzar.rs – gde vas trenutno čeka i sjajno letnje sniženje do čak 30%! Za više informacija o FOREO proizvodima zapratite ih na Instagramu.

Comments