Švedski beauty & wellness brend FOREO još jednom je postao “izbor vodećih eksperata” – UFO mini pametna maska za lice pojavila se na Londonskoj nedelji mode, kao tajni adut tokom šminkanja i friziranja u pripremi za izlazak na pistu trideset manekenki, na reviji Viktorije Bekam za sezonu proleće/leto 2019, Victoria Beckham Spring Summer 2019 Ready to Wear Presentation, u Galeriji Tadeuš Ropak, tokom Londonske nedelje mode – London Fashion Week 2018.

U saradnji sa britanskom modnom dizajnerkom po drugi put ove godine, verzija uređaja UFO mini je bila prvi izbor za tretman kože modela pre nego što su prešle u ruke profesionalne šminkerke i umetnice za makeup Pat Mekgrat (Pat McGrath) i stliste za oblikovanje frizura Gvida Palaua (Guido Palau). Na ovaj način, brend FOREO je još jednom dokazao da predstavlja izbor profesionalaca za vrhunsku negu kože.

03 UFO mini VB model Rianne Van Rompey e1537346092543 FOREO UFO ponovo na Nedelji mode sa Viktorijom Bekam 04 UFO mini VB model Louise Robert e1537346116184 FOREO UFO ponovo na Nedelji mode sa Viktorijom Bekam

Dokazujući pravilo da najbolje stvari dolaze u malom pakovanju, UFO mini (niskobudžetna verzija uređaja UFO koji koristi pametne maske za lice) je upotrebljen zajedno sa najnovijom pametnom maskom H2OverdouzH2Overdose – koju aktivira uređaj UFO. U pitanju je jedna od pet novih pametnih maski kreiranih po korejskom modelu za negu lica kojima je nedavno proširen portfolio brenda FOREO.

Ovo je bio dan svetskih premijera – ne samo što je Viktorija Bekam prvi put prikazala svoju najnoviju kolekciju na Londonskoj nedelji mode, već je to bila prilika i za predstavljanje javnosti nove kolekcije FOREO UFO kolekcije aktivnih maski za lice. Još četiri nove maske iz pomenute kolekcije će biti predstavljene narednih meseci.

Maska dana je bila H2Overdose – to je maska sa laganim slojem mikrofibera natopljenim hijaluronskom kiselinom, koja je u paru sa uređajem UFO mini za svega 120 sekundi koži lica manekenki pružila mekoću i vlažnost, poklanjajući im pravi spa tretman lica nakon koga je ten savršeno pripremljen za svaku priliku, pa tako i za reviju Viktorije Bekam, kao što je ona sama prikazala u postu na svom Instagram profilu.

06 UFO mini Victoria Beckham Instagram Post FOREO x VB e1537346155162 FOREO UFO ponovo na Nedelji mode sa Viktorijom Bekam

Filip Sedić, izvršni direktor FOREO, izjavio je kako transformacija industrije lepote, koja donosi mogućnost spa tretmana na dohvat ruke, jednostavno, brzo i udobno u bilo kom odabranom ambijentu, predstavlja svetsku inovaciju u pristupu nezi kože. “Kada smo prvi put predstavili UFO iza kulisa Njujorške nedelje mode u februaru ove godine, sa timom Viktorije Bekam, pokazali smo da mala pakovanja proizvoda za negu zaista čine čuda, dok pažljivo odabran tretman nege kože može istovremeno biti jednostavan, brz i praktičan”, rekao je Sedić.

“Na Londonskoj nedelji mode, ponovo smo prikazali jedinstveni postupak nege kože lica i pripreme za šminku, zahvaljujući kome smo, kao partner u nezi kože, pripremili trideset manekenki iza kulisa modne revije pre nego što su prešle u spretne ruke makeup i hair stilista. Na ovaj način smo pokazali kako tehnologija u nezi lepote može učiniti život jednostavnim. Kombinujući najbolje savete u nezi lepote iz korejske tradicije sa našom švedskom tehnologijom, promenili smo svet nege kože koji smo do sada poznavali. Veoma nas raduje činjenica da smo kao brend za negu kože postali partner na Londonskoj nedelji mode, među najboljim svetskim make up, hair & beauty stilistima, jer to dokazuje da smo u najboljem društvu”, rekao je Sedić.

05 UFO mini VB modeli Rachel Marx levo   He Cong desno e1537346191888 FOREO UFO ponovo na Nedelji mode sa Viktorijom Bekam 08 FOREO beauty korner backstage e1537346200591 FOREO UFO ponovo na Nedelji mode sa Viktorijom Bekam

Debi UFO mini na Londonskoj nedelji mode predstavlja početak svetske kampanje mini verzije ovog uređaja koji je predstavljen u januaru ove godine na Sajmu elektronskih uređaja CES u Las Vegasu. Sa svim prednostima koje poseduje i osnovna verzija UFO, osim krio-terapije ili funkcije hlađenja, ovaj mali ali savršeno dizajniran uređaj omogućava termo-terapiju i T-Sonic pulsacije, a pored toga pruža i RGB LED svetlosnu terapiju, kako biste za svega 90 sekundi imali kožu o kojoj sanjate. Verzija UFO mini je dostupna u maloprodaji po povoljnijoj ceni, preko stranice www.foreo.com. Na istoj stranici se može naručiti i maska H2Overdose, koja je korišćena na reviji tokom Londonske nedelje mode, u paketima od šest komada.

Više informacija o online kupovini i načinu upotrebe po ugledu na modele sa modnih revija možete pogledati na stranici www.foreo.com/ufo-mini. UFO mini ima sve prednosti koje odlikuju inovacije brenda FOREO, uključujući i silikonsko kućište visokog kvaliteta, 100 odsto vodootporni dizajn i USB punjač.

02 UFO mini VB model Malgosia Bela e1537346230669 FOREO UFO ponovo na Nedelji mode sa Viktorijom Bekam
Comments