Devojke, ovog leta u modi je da budete svoje! Navucite stari šorts od džinsa ili široku lepršavu haljinu, upletite kosu u pletenicu i ukrasite cvećem i pravac na najveći trance festival u regionu – FOREST FEST.

Boho stil je doživeo veliki comeback početkom protekle decenije i od tada predstavlja jedan od vodećih modnih trendova i inspiraciju mnogim kreatorima i dizajnerima. Na ulicama prestonice svakodnevno možemo videti devojke sa šeširima, resama, raznobojnim torbama i masivnim nakitom od perlica i perja.

forest fest 4 Forest fest u Hippie & Bohemian stilu forest fest 5 Forest fest u Hippie & Bohemian stilu

Od 8. do 12. juna ovaj trend će se preseliti u Spomenik prirode “Ribnica” u okolini sela Paštrić, nedaleko od Mionice, gde će se održati treći po redu FOREST FEST.

Pored muzičkog, umetničkog i turističkog programa, koje možete pogledati na www.forestfest.rs , ističemo “Exclusive DAIRE show” u kojem će domaća dizajnerka Aleksandra Duende predstaviti svoju modnu liniju DAIRE, prvi regionalnu Hippie & Bohemian liniju.

Aleksandra osvaja Srbiju i region svojom “Concept Bohemian” radnjom u Beogradu u kojoj prodaje i izlaže unikatne hand-made haljine, kombinezone, nakit i obuću. A ove godine je njena modna linija postala zvaničan “clothingFOREST FESTA.

forest fest 1 Forest fest u Hippie & Bohemian stilu forest fest 2 Forest fest u Hippie & Bohemian stilu forest fest 3 Forest fest u Hippie & Bohemian stilu forest fest 6 Forest fest u Hippie & Bohemian stilu
Comments