Logički razmišljajući dolazimo do zaključka da niko ne može imati bolje fotografije na Instagramu od profesionalnih fotografa. Ako se i vi slažete sa ovom tezom, onda je jasno da odmah treba prionuti na posao otkrivanja najboljih među najboljima, ali i najaktivnijih korisnika ove društvene mreže.

Znajući da samo za vreme Fashion Weeka portali bivaju preplavljeni modnim fotografijama i niko ne može da odoli masi umetničkih fotografija, oni najvatreniji fanovi umetničkih slika zapratili su poznate fotografe i upoznali se sa njihovim sajtovima. A zašto to ne biste učinili i vi?

Osim što će te male stvari svakog dana izmamiti osmeh na vašem licu, daće vam potpuno drugačiju sliku sveta i staviti akcenat na aktuelne trendove.

Gomila imena koje treba imati na radaru, a među njima izdvajaju se sledeća:

Adam Kac Sinding

Adam je fotograf čuvenih časopisa: “W Magazine”, “Le 21eme”, “Grazia”. Impozantna biografija već govori o njegovom talentu, ali pošto pogledate slike videćete da je ovo umetnik koji zna kako da uhvati neponovljive trenutke i ovekoveči ih!

126 Foto eksperti: Najveći umetnici današnjice

Džošua Vuds

Rad ovog umetnika možete videti na njegovom sajtu Joshua Woods.

Mnogo slika Street Style kombinacija, ali pored modnih krpica možete videti raznovrsnost u njegovom radu, tj. slikanju.

221 Foto eksperti: Najveći umetnici današnjice

Karl Edvin Gere

Ono što je potrebno jeste da kliknete na: guerreisms.com i videćete predivne modne fotografije, jer je fokus ovog umetnika baš na modi!

Neprevaziđena klasika i stil koji govori sam za sebe!

319 Foto eksperti: Najveći umetnici današnjice

Džordž Elder

Predivan sajt zabaviće vas i ispuniti pozitivnom energijom. Sve zasluge preuzima talentovani Džordž, a njegov rad vredan je divljenja.

414 Foto eksperti: Najveći umetnici današnjice

Stefano Karloni

Stefano je fotograf koji stavlja akcenat na detalje i to mu odlično ide! Ukoliko imate nedoumice kako bi trebalo nešto ukombinovati, on će vam na živopisnim primerima pokazati i bez po muke postaćete modni stručnjak.

Klik na: highsnobiety.com

514 Foto eksperti: Najveći umetnici današnjice

Violeta Stojanović

Comments