Ako ste mislili da je došao kraj francuskom manikiru – prevarili ste se. Pre desetak godina ovo je bila najpopularnija vrsta manikira svih vremena, a onda je ovaj trend nakratko nestao. Ipak, francuski manikir je tu i predstavlja klasik koji nikad neće nestati – samo će se transformisati u nešto modernije.

Danas ćete retko kad videti sasvim običan francuski manikir – beli krajevi noktiju, oblikovani četvrtasto – sada ima daleko više eksperimentisanja kada je u pitanju ova vrsta manikira, tako da ne možemo reći da je francuski manikir nestao, nego je evoluirao u nešto znatno zanimljivije i lepše, a mi imamo i nekoliko manikir ideja da vam to i dokažemo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jazzynailsx)

Krajevi noktiju ne moraju biti u beloj boji

Kada pomislite na francuski manikir, pomislite na vrhove noktiju koji su obojeni belom bojom – u cilju da se istakne dužina noktiju i njihov savršen oblik. No, kada govorimo o današnjem francuskom manikiru, tu je prisutno igranje sa bojama, jer možete odabrati bilo koju za obeležavanje ivice nokta i sve će se savršeno uklopiti.

Pored toga što se francuski manikir može praviti u bilo kojoj boji, nije pravilo da nokti moraju biti i četvrtasti, obli ili oštri. Koji god oblik francuskog manikira da izaberete, fenomenalno će izgledati.

Comments