Trendovi su ustanovljeni. Ipak, poznate ličnosti ih koriguju po sopstvenom nahođenju. Bilo da imate kraću ili dužu kosu, volite ravnu ili talasastu frizuru, zvezde Holivuda su tu da vas inspirišu.

Ove sezone u trendu su pletenice, bujnija kosa i živahne boje. Ako imate dužu kosu isprobajte talase. Najvažnije je kosu održavati zdravom, jer ćete lako postići “neuredan” izgled, a opet negovan. Kosu možete uviti figarom ili je isfenirati na željeni način. Takođe, kada je operete, malo je prosušite pa je uvijte u pletenicu pre odlaska na spavanje, ujutru je raspletite i imaćete sjajne prirodne talase.

Dajan Kruger (Diane Kruger) je pokazala da prati trend. Na crvenom tepihu nosi pletenicu nesavršenog izgleda, uz nekoliko izvučenih pramenova.

untitled Fresh Hollywood’s hairstyle

Dženifer Garner (Jennifer Garner) se odlučila za talase koji podjednako dobro izgledaju na elegantnoj, ali i sportskoj odevnoj kombinaciji.

17 Fresh Hollywood’s hairstyle

Nikol Kidman (Nicole Kidman), prepoznatljiva u svojoj crvenoj nijansi poput Dženifer se odlučila za pramenove. U Holivudu je ovih dana pravi trend crvena boja kose.

27 Fresh Hollywood’s hairstyle

Olivija Palermo (Olivia Palermo) je bila inspirisana šezdesetim i uz belu odevnu kombinaciju ponela “neurednu” frizuru.

46 Fresh Hollywood’s hairstyle

Keri Andervud (Carrie Underwood) ne odustaje od sjajne plave nijanse. Na crvenom tepihu je često viđamo kako blago uvijenu kosu nosi preko jednog ramena.

53 Fresh Hollywood’s hairstyle


Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments