Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Promocija novih destinacija: Avio-karte počev od 99 evra

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

Tri saveta za postojani tečni puder

Valentine’s Day what?! Mesto na kojem ćeš se odlično provesti sa svojim drugaricama, *onog* dana u februaru!

FREYWILLE kreira umetnički nakit od dragocenog emajla i luksuzni aksesoar. Ograničena proizvodnja nakita sa sedištem u centru Beča, gde je kompanija osnovana još 1951. godine, garantuje najviše standarde kvaliteta u dizajnu i proizvodnji. FREYWILLE stavlja kreativni rad u centar pažnje. Originalni FREYWILLE stil, potpuno novi stil dekoracije na emajlu i visoki kvalitet izrade dragocenog emajla, nastao je osamdesetih godina 20. veka, a kreirali su ga mladi dizajneri, zlatari i stručnjaci za fino emajliranje. Svaka kolekcija zasnovana je na idejama evropske i humanističke filozofije koja gaji suštinske vrednosti i emocije. FREYWILLE trenutno posluje u 90 butika širom sveta u kojima radi više od 550 zaposlenih, koji konstantno šire FREYWILLE duh u 35 zemalja na četiri kontinenta.

U modnu bajku FREYWILLE nas uvodi Ksenija Mijatović, sa kojom smo pričali o saradnji sa luksuznim brendom, važnosti nakita kada je u pitanju izgled jedne žene, i novoj kolekciji.

“Često umem da kažem da je nakit neizostavan deo izgleda jedne žene, ali možda još važnije da kroz nakit možete mnogo toga saznati o ženi, njenom senzibilitetu i karakteru. Ja ne mogu svoj život da zamislim bez nakita i nosim ga u svim varijantama. Dan, noć, leto, zima – bez izuzetka.”

AFRICA1 FREYWILLE: Doza ekstravagantnog za fantastičan osećaj

Frey Wille trenutno posluje u 90 butika širom sveta

“Saradnja sa FREYWILLE-om je veliki kompliment s obzirom da je to kompanija vrhunskog kvaliteta – kako u dizajnu, tako i u izradi. Moram da vam kažem da sam opčinjena tim nakitom, jer u mnogim kolekcijama koje imaju postoji “doza” ekstravagantnog u onoj meri u kojoj se ja uvek osećam fantastično!”

IMG 5430 FREYWILLE: Doza ekstravagantnog za fantastičan osećaj

Ksenija Mijativić je zaštitno lice lukuznog brenda

“Saradnja sa kompanijom FREYWILLE počela je pre više od godinu dana, spletom divnih okolnosti. Moj aktuelni album pod nazivom “Magija” bio je odličan motiv da promo lice nove kolekcije za koju je FREYWILLE pripremao kampanju, a koja se zvala “Magic”, budem ja…  Od tada, pa do danas – naša saradnja ne prestaje.”

IMG 5279 FREYWILLE: Doza ekstravagantnog za fantastičan osećaj

FREYWILLE nakit će vas učiniti posebnom

“Iskoristili smo boravak u L.A-u da uradimo i fotografije koje će promovisati singl, ali i fotografije za novu kolekciju  “Africa”… Bilo je fantastično!”

G.Klimt NIXE FREYWILLE: Doza ekstravagantnog za fantastičan osećaj

Fotografije za novu kolekciju su snimljene u L.A-u

Na pitanje koju kolekciju bi do sada izdvojila iz palete FREYWILLE, kao omiljenu, rekla je: “Teško mi je da izdvojim bilo koju kolekciju FREYWILLE-a, jer zaista uživam u svakom komadu nakita koji nosim. Pored kolekcije  “Magic”, moj favorit je uvek “Gustav Klimt” kolekcija Nixe i Adele,  ali ovaj put bih ipak želela da skrenem pažnju vašim čitaocima na najnoviju kolekciju “Africa” koja zaista u sebi poseduje sve – impresivan dizajn za energičnu, ali senzualnu ženu iz koje isijava unutrašnja snaga i elegancija, a sve to uz jednu notu nemirnog, koje, po meni, daje poseban pečat ovoj kolekciji.”

IMG 5332 FREYWILLE: Doza ekstravagantnog za fantastičan osećaj

Najnovija kolekcija nosi naziv "Africa"

IMG 5392 FREYWILLE: Doza ekstravagantnog za fantastičan osećaj

S nestrpljenjem očekujemo novu pesmu

FREYWILLE, kao kompanija koja je prisutna na svetskom tržištu, ne samo evropskom, imala je sluha da me podrži i u mom iskoraku van Srbije, kada je moj muzički rad u pitanju. Na poziv američkog producenta sa kojim sam radila poslednji album, snimljen je u Los Anđelesu novi singl na engleskom jeziku koji ćete ubrzo čuti i videti. Plan je da se promoviše kako u regionu, tako i na stranom tržištu. Pesma se zove “Shine On”. Ima divnu univerzalnu poruku i veoma se radujem što ćete imati prilike da je čujete već u toku leta.

 

Editors choice