Ako mislite da vam je potrebno mnogo kose na glavi za jedan lepi konjski rep, varate se.  Pratite sledeće korake i iznenadite sebe rezultatom. Nemaju sve žene gustu i dugu kosu. Konjski rep je zaista frizura za sve prilike. Možete ga nositi uz šta god poželite i uvek ćete izgledati šik i moderno.

Za savršeni rep ne treba mnogo vremna, samo malo veštine u pravljenju istog. Ova frizura je neverovatno popularna među javnim ličnostima i mnoge od njih ga stalno nose. Radi se o tome da pokupljena kosa otvara lice, podmlađuje i zateže kožu na licu i izgleda uredno. Naravno postoje različite varijante ove frizure, niski konjski rep, visoki, kosa zalizana, kosa opuštena… ali mi ćemo danas govoriti o pravom konjskom repu koji obožavaju poznate devojke širom sveta.

Sarah Michelle Gellar 3 Frizura koju će ove sezone nositi SVAKA devojka

Ako ste devojka sa ravnom kosom, vaš posao će biti mnogo lakši. Prvo očešljajte dobro kosu. Potrudite se da vam kosa bude što više rašćešljana i prava. Za bolji efekat i volumen, istu natapirajte na vrhu glave i ponovo začešljajte od čela ka temenu. Pokupite je elastičnom gumicom za kosu i zatim zategnite lepo. Ukoliko volite da vam je kosa zalizana onda naprskajte lak za kosu na neki mali češljić i zaližite kosu od čela ka zavezanom repu, ali nežno i sporo kako vam se ne bi javili takozvani „rogovi“ na glavi, jer ćete u tom slučaju morati da ponovite postupak. Kada ste kosu zavezale i uredno zalizale, onda uzmite presu za kosu i neka vam neko pomogne da dodatno ispravite rep. Kada ste sve to završili voila, spremne ste za provod.

Comments