Iako svaka od nas voli da ima sređenu frizuru, često nam pravi problem pričinjava višesatno sedenje u frizerskom salonu. Međutim, da bi naša kosa bila lepo nameštena, a samim tim i odlično stilizovana, često nam nije potrebno vreme duže od jednog minuta, a nekada nam ne treba više od 10 sekundi. Da je i to moguće imaćete priliku da se uverite baš sada kada vam otkrivamo koje to frizure možete napraviti za samo 10 sekundi.

Jedna od najpraktičnijih, a ujedno i izuzetno elegantnih frizura jeste voluminozni rep. Za ovu frizuru potrebno vam je svega 10 sekundi, a sve što treba da uradite jeste da kosu podelite na dva dela i oba ih gumicom vežete u rep. Iz gornjeg dela repa izdvojite nekoliko pramenova koje ćete uz pomoć češlja blago natapirati kako biste postigli dodatni volumen kose, a onda ih pustiti da padaju preko donjeg repa. Samim tim se donji rep neće videti, a vaša kosa će izgledati još bujnije i raskošnije.

frizure koje mozes napraviti za samo 10 sekundi 1 Frizure koje možeš napraviti za SAMO 10 sekundi

I neuredna punđica može da izgleda veoma uredno. Za početak, kosu vežite u rep, a prednji deo kose ukrasite rajfom koji će blago podignuti vašu kosu. Od vezanog repa napravite punđicu, tako što ćete kosu uvrteti oko trake i učvrstiti ukosnicama. Kada svoju neurednu punđicu dobro fiksirate, češljem još malo izdignite prednji deo kose i tako ćete dobiti potpuno uglađenu i ženstvenu frizuru, bez da utrošite previše vremena.

frizure koje mozes napraviti za samo 10 sekundi 2 Frizure koje možeš napraviti za SAMO 10 sekundi
Comments