Da li ste već isplanirali gde ćete dočekati Novu godinu? Sigurni smo da jeste, baš kao što ste isplanirali sa kim ćete je dočekati i šta ćete večeras poneti. Ukoliko se još dvoumite kakvu biste frizuru mogle da imate u novogodišnjoj noći, mi imamo savršene ideje za vas. Reč je o frizurama koje je potpuno jednostavno napraviti, a koje će, uz to, izgledati neverovatno elegantno i potpuno glamurozno. Pogledajte kako ih možete same napraviti.

Predivna kruna-pletenica

Da biste napravile ovu frizuru potrebno vam je svega 10 minuta. Sve što treba da uradite jeste da blago izgužvate kosu dlanovima (ukoliko već nemate prirodno talasastu kosu), a da potom nanesete kremu ili neki drugi preparat koji će učiniti da ona tokom cele večeri bude bujna. Sledeći korak je odvajanje gornjeg i donjeg dela kose.

frizure za novogodisnju zurku 1 Frizure koje su idealne za novogodišnju žurku frizure za novogodisnju zurku 2 Frizure koje su idealne za novogodišnju žurku frizure za novogodisnju zurku 3 Frizure koje su idealne za novogodišnju žurku

Kada to uradite, od gornjeg dela kose ispletite pletenicu na stranu, kako ne biste morali da pletete klasičnu riblju kost, a potom je vežite gumicom za kosu. Kada ispletete pletenicu, prebacite je preko glave i zakačite je šnalicom, tako da vam taj deo pokriva kosa koja je puštena. Prstima pletenicu namestite tako da ona izgleda onako kako ste želeli, a potom na nju poprskajte malo laka za kosu, kako biste je fiksirali.

frizure za novogodisnju zurku 4 Frizure koje su idealne za novogodišnju žurku frizure za novogodisnju zurku 5 Frizure koje su idealne za novogodišnju žurku frizure za novogodisnju zurku 6 Frizure koje su idealne za novogodišnju žurku
Comments